MSI bir sisteme sahip olduğunuzda önceden yüklü olarak sisteminizde bulunuyor (ses sürücünüzü yüklerken de başka bir yazılımın yanında gelebilir) ve ses kartınızın durumunu kontrol etmektedir. Ses kartınızı kontrol ederken cihazınızda başarılı bir ses deneyimi elde etmenizi de sağlamaktadır. Ses kartınızı performanslı bir şekilde kullanmak istiyorsanız kullanmanız gerekmektedir.
Nahimic
Experience the new Nahimic on MSI gaming laptops. Whether on speakers or headsets, the immersive surround sound and boosted bass takes VR gaming and live stream audio to the next level.www.msi.com
![]()
SteelSeries Nahimic | Audio Driver And Software
Nahimic is a premium audio driver and app built into the heart of select PCs. Break every sound barrier. bring your 7.1 surround sound to the fore.www.nahimic.com
Evet, sorduğunuz soru için önceki mesajda belirtmiştim. Ses kartınızın durumunu kontrol etmek için yüklenen bir bileşendir.
@Ktse77, sitenin bağlantısını paylaşabilir misin?
Yükleme sıralamasının bir önemi olacağını sanmıyorum. Tüm sürücülerinin eksiksiz bir şekilde yüklenmesi yeterlidir. Eğer bir sorun yaşarsanız belirtebilirsiniz.![]()
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
Worth buying AMD AM4 X570 ATX gaming motherboard, lightning PCIe 4.0, lightning M.2, lightning M.2, Frozr heatsink, WiFi, USB 3.2 Gen 2, M.2 heatsink, good overclocking, extended heatsink, pre-install I/O, MSI GAMINGwww.msi.com
Yükleme sıralamasının bir önemi olacağını sanmıyorum. Tüm sürücülerinin eksiksiz bir şekilde yüklenmesi yeterlidir. Eğer bir sorun yaşarsanız belirtebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.