Çözüldü Nahimic APO Driver nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
MSI bir sisteme sahip olduğunuzda önceden yüklü olarak sisteminizde bulunuyor (ses sürücünüzü yüklerken de başka bir yazılımın yanında gelebilir) ve ses kartınızın durumunu kontrol etmektedir. Ses kartınızı kontrol ederken cihazınızda başarılı bir ses deneyimi elde etmenizi de sağlamaktadır. Ses kartınızı performanslı bir şekilde kullanmak istiyorsanız kullanmanız gerekmektedir.
MSI bir sisteme sahip olduğunuzda önceden yüklü olarak sisteminizde bulunuyor (ses sürücünüzü yüklerken de başka bir yazılımın yanında gelebilir) ve ses kartınızın durumunu kontrol etmektedir. Ses kartınızı kontrol ederken cihazınızda başarılı bir ses deneyimi elde etmenizi de sağlamaktadır. Ses kartınızı performanslı bir şekilde kullanmak istiyorsanız kullanmanız gerekmektedir.

Çözüm

Yanlış anlaşılma olmasın ama Nahimic'in ne olduğunu biliyorum. Nahimic APO Driver'ı soruyorum. Sizin verdiğiniz cevap bunun için değil mi?

Evet, sorduğunuz soru için önceki mesajda belirtmiştim. Ses kartınızın durumunu kontrol etmek için yüklenen bir bileşendir.

Peki çok teşekkür ederim cevabınız için ama bir sorum daha var. Bu apo Driver'ı yükleme sıralamasının bir önemi var mı? MSI'ın sitesinde buna benzer şeyler yazıyor çünkü?

Yükleme sıralamasının bir önemi olacağını sanmıyorum. Tüm sürücülerinin eksiksiz bir şekilde yüklenmesi yeterlidir. Eğer bir sorun yaşarsanız belirtebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı