Nahimic benzeri Ekolayzer programı önerisi

Birkaç gün önce HyperX Cloud Stinger kulaklığını aldım fakat bir türlü Rainbow'da ayak seslerini duyamıyordum.
İnsanlar farklı yazılımlar kullanarak performansı arttırdıklarını vs. söylüyor, bunları sağlayabilecek program öneriniz var mıdır?
FPS oyunlarını oynuyorum ve ekolayzer programına ihtiyacım var.

Equalizer apo yükleyin ücretsizdir. Peace equalizer apo eklentisini de yükleyin arayüzde hazır ayarlı sesler var ya da kendiniz oynama yapın R6 da kullanmıştım şu an oynamıyorum optimal değerleri bulunca daha fazla kurcalamayın özellikle mikrofon seçili olmasın yoksa oraya da uyguluyor.

Nahimic 3 kullanıyordum, eski kulaklıklarımda hiçbir sorun yaşamıyordum fakat bunda hiçbir türlü ses kasamıyorum. (Eski kulaklıklarım: Cloud Alpha-Asus Cerberus V2)
Ses aygıtını Nahimic içerisinden de seçmeniz ve en yüksek kaliteyi seçmeniz gerekli. Ben kulaklıkları Nahimic 2'ye bu şekilde tanıtıyorum. Ayrıca şimdi baktım da, benim desteklenen anakartımı listeden kaldırmışlar ilginç.

Equalizer apo yükleyin ücretsizdir. Peace equalizer apo eklentisini de yükleyin arayüzde hazır ayarlı sesler var ya da kendiniz oynama yapın R6 da kullanmıştım şu an oynamıyorum optimal değerleri bulunca daha fazla kurcalamayın özellikle mikrofon seçili olmasın yoksa oraya da uyguluyor.
Konuyu açmadan önce uygulamayı indirip denedim hazır ayarlar olsun başka insanların kullandığı ayarlar olsun hiçbir şekilde değişiklik hissetmedim. Arayüzü de çok tuhaf.
Ses aygıtını Nahimic içerisinden de seçmeniz ve en yüksek kaliteyi seçmeniz gerekli. Ben kulaklıkları Nahimic 2'ye bu şekilde tanıtıyorum. Ayrıca şimdi baktım da, benim desteklenen anakartımı listeden kaldırmışlar ilginç.
Nahimic 3'e bir güncelleme getirdiler ve nedense sürekli çökmeye vs. başladı anlam veremedim neyse Nahimic'e tekrar dönesim hiç yok çünkü cidden arayüzü detaylı değil.

Konuyu açmadan önce uygulamayı indirip denedim hazır ayarlar olsun başka insanların kullandığı ayarlar olsun hiçbir şekilde değişiklik hissetmedim. Arayüzü de çok tuhaf.

Nahimic 3'e bir güncelleme getirdiler ve nedense sürekli çökmeye vs. başladı anlam veremedim neyse Nahimic'e tekrar dönesim hiç yok çünkü cidden arayüzü detaylı değil.
O halde dediğim BOOM 3D yazılımına bir bakın, efektleri kuvvetli. Ben müzik için kullandım ama illa oyunda da işinize yarayacaktır.

R6 için equalizer uygulamak zordur seslerin çift kanallı gelmemesinden kaynaklanıyor kapı vs dışındaki rakip üstte veya altta gibi geliyor özellikle tiz sesleri yükseltip bas sesini kısarak çoğu oyunda kullanırız bunda ise tizleri yükseltip basları sabit bırakmalısınız ve kulaklık ayarlarınızda stereo da kalmalı 7.1 de ses kasması dezavantaj.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı