Nahimic benzeri Ekolayzer programı önerisi

R6 için equalizer uygulamak zordur seslerin çift kanallı gelmemesinden kaynaklanıyor kapı vs dışındaki rakip üstte veya altta gibi geliyor özellikle tiz sesleri yükseltip bas sesini kısarak çoğu oyunda kullanırız bunda ise tizleri yükseltip basları sabit bırakmalısınız ve kulaklık ayarlarınızda stereo da kalmalı 7.1 de ses kasması dezavantaj.
Kulaklığım zaten stereo tizlere ne kadar arttırırsam arttırayım hiçbir sonuç elde edemedim şu an BOOM 3D yazılımını deneyeceğim umarım istediğimi bulurum.
Zoruma giden şey Cloud Alpha kullanırken bile sesleri doğru duyamıyordum JD712 kullanan arkadaşım ise çok rahat duyuyordu.
O halde dediğim BOOM 3D yazılımına bir bakın, efektleri kuvvetli. Ben müzik için kullandım ama illa oyunda da işinize yarayacaktır.
Şuan yüklüyorum, birazdan sonuçları bildiririm, teşekkürler!
Yok olmuyor, 4 yazılım daha denedim 20 kere Realtek'i kaldırıp yükledim ama duyamıyorum o ayak seslerini.
Ya R6 oynamayı bırakacağım ya da direk sessize alıp oynayacağım çünkü JD712 ile her sesi sorunsuz duyabiliyorken ben duyamıyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı