Nahimic mirroring device nedir?

Ataberk Duran

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Müzisyen
Merhabalar, bundan 2 hafta önce kendime yeni bir sistem topladım. Anakartım MSI B450M GAMING Plus. Sadece MSI anakartlarda Nahimic diye bir ses yazılımı olduğunu öğrendim. Fotoğrafta da belirttiğim gibi ses aygıtlarında gözüküyor. Lakin varsayılan aygıt yaptığım zaman kullanılamıyor, ses gelmiyor. Bunun için anakartın başka bir jak girişine mi takmam lazım kulaklığımı ya da bir yazılım mı kurmam gerekli?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 387
Bildiğim kadarıyla, MSI anakartlarda kullanılan oyun için geliştirilen ses yongası. Jak girişlerine doğru taktığınızdan emin olun, varsa sürücüsünü yükleyin.

Aynı anda iki kulaklık takabiliyorsunuz Nahimic sayesinde. Bende de var.
Eki Görüntüle 1038007

Anakartın hangi girişine takıyorsunuz? Ses aygıtlarından direkt jak girişini mi seçtiniz yoksa benim ilk fotoğrafta attığım gibi Nahimic mirroring device adlı aygıtı mı varsayılan olarak kullanıyorsunuz?
Benim kulaklığım anakart üzerinde buraya takılı;

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-05-24 at 01.46.46.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-24 at 01.46.46.jpeg
    116 KB · Görüntüleme: 231
Anakartın hangi girişine takıyorsunuz? Ses aygıtlarından direkt jak girişini mi seçtiniz yoksa benim ilk fotoğrafta attığım gibi Nahimic mirroring device adlı aygıtı mı varsayılan olarak kullanıyorsunuz?
Benim kulaklığım anakart üzerinde buraya takılı;
Hayır o dediğim gibi ayarı açınca otomatik olarak aktif oluyor. İki tane kulaklık takın misalen hem ön tarafa hem arka tarafa. Bu ayarı açın Nahimic programından ona geçiş yapıyor.

Hayır o dediğim gibi ayarı açınca otomatik olarak aktif oluyor. İki tane kulaklık takın misalen hem ön tarafa hem arka tarafa. Bu ayarı açın Nahimic programından ona geçiş yapıyor.

O ekrana ulaşamıyorum, böyle bir hata alıyorum. (Sürücüleri az önce MSI'ın B450M destek sitesinden indirdim, Nahimic driver da dahil)

Dosya Ekleri

• resim_2021-05-24_021615.png
    resim_2021-05-24_021615.png
    228,8 KB · Görüntüleme: 291
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı