Nakil başvurusu kabul edilir mi?

Efe0819

Hectopat
Selam. Bugün 11. sınıf Anadolu teknik meslek öğrencisi olduğum okuldan başka bir düz meslek lisesine geçiş yapmak için nakil başvurusu yaptım fakat okulun yönetimi şu an bulunduğum sistemin atp olup gideceğim lisenin AMP olduğu için nakil olmayacağını söylediler. Birisi beni aydınlatabilir mi rica etsem. Söylemeye gerek var mı bilmiyorum fakat şu an bulunduğum okul meslek koleji türünde.

Selam. Bugün 11. sınıf Anadolu teknik meslek öğrencisi olduğum okuldan başka bir düz meslek lisesine geçiş yapmak için nakil başvurusu yaptım fakat okulun yönetimi şu an bulunduğum sistemin atp olup gideceğim lisenin AMP olduğu için nakil olmayacağını söylediler. Birisi beni aydınlatabilir mi rica etsem. Söylemeye gerek var mı bilmiyorum fakat şu an bulunduğum okul meslek koleji türünde.
Korkutmak için söylemiş olabilirler bi arkadaşımda ATP de AMP ye geçti sorun olmadı.

Dene bakalım sistem hata verecek mi? Önemli olan sistem.

Oldu mu derken? Nakil işlemini sabah yaptık şu an sıra 1 olarak gösteriyor. Komşu kayıt alanı nedir açıklayabilir misiniz rica etsem.

Nakil işlemi oluyor demek ki. Evinin adresine uygun olanlara kayıt alanı denir. Evinin adresinde olmayan, uzak olan okula komşu kayıt alanı denir. Komşu kayıt alanında nakil yapamazsın. Ha yaparsın ama seni sona atar. Senden puanı düşükler bile senin önüne geçer.

Sistemlerinde hata vereceğini onay verilmediğini ve o okulda aynı bölüm olmadığını söylediler fakat gideceğim okulun sitesine baktığımda şu anki bölümüm ile aynı bölümün olduğunu görüyorum.
Hocam aynı bölüme gitmek zorundad değilsiniz okulla görüşebilirsiniz veya telefon üzerinden konuşun.

Nakil işlemi oluyor demek ki. Evinin adresine uygun olanlara kayıt alanı denir. Evinin adresinde olmayan, uzak olan okula komşu kayıt alanı denir. Komşu kayıt alanında nakil yapamazsın. Ha yaparsın ama seni sona atar. Senden puanı düşükler bile senin önüne geçer.

Başvurduğum okul başka bir ilçede fakat yarın son gün ve sıra olarak 1.yim şu anda. Puanımda yetiyor fazlasıyla. Bir sorun çıkartır mı sizce?

Hocam aynı bölüme gitmek zorundad değilsiniz okulla görüşebilirsiniz veya telefon üzerinden konuşun.

11. sınıftan sonra aynı bölümden devam etmek zorunda olduğumu söylediler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı