LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.333 Çözümler 9 24 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar selam ben dün yani pazar gecesi nakil aldım bu nakil ne zaman kabul edilir haftaya pazartesi kabul edilir mi?
Arkadaşlar selam ben dün yani pazar gecesi nakil aldım bu nakil ne zaman kabul edilir haftaya pazartesi kabul edilir mi?
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 780 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 24 Ekim 2022 #2 Nakil kabul günleri bu ayın sonuna kadar haftanın son iş günüdür. Ekim ayından sonra ise ayın son iş günü yapılmaktadır.
Nakil kabul günleri bu ayın sonuna kadar haftanın son iş günüdür. Ekim ayından sonra ise ayın son iş günü yapılmaktadır.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 24 Ekim 2022 #3 Mr. Enver dedi: Nakil kabul günleri bu ayın sonuna kadar haftanın son iş günüdür. Ekim ayından sonra ise ayın son iş günü yapılmaktadır. Genişletmek için tıkla... Ay sonuyla alakâsı yok cuma muhtemelen onaylanır, haftaya pazartesi yeni okulunda başlar
Mr. Enver dedi: Nakil kabul günleri bu ayın sonuna kadar haftanın son iş günüdür. Ekim ayından sonra ise ayın son iş günü yapılmaktadır. Genişletmek için tıkla... Ay sonuyla alakâsı yok cuma muhtemelen onaylanır, haftaya pazartesi yeni okulunda başlar
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 780 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 24 Ekim 2022 #4 405668 dedi: Ay sonuyla alakâsı yok cuma muhtemelen onaylanır, haftaya pazartesi yeni okulunda başlar Genişletmek için tıkla... Ben aksini iddia etmedim zaten. Şu anda nakiller haftalık olarak onaylanmaktadır. Kasım ayından itibaren 2. dönemin başlangıcına kadar nakiller aylık olarak değerlendirilir.
405668 dedi: Ay sonuyla alakâsı yok cuma muhtemelen onaylanır, haftaya pazartesi yeni okulunda başlar Genişletmek için tıkla... Ben aksini iddia etmedim zaten. Şu anda nakiller haftalık olarak onaylanmaktadır. Kasım ayından itibaren 2. dönemin başlangıcına kadar nakiller aylık olarak değerlendirilir.