RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 15 Eylül 2022 #1 Merhaba. Ailem beni istemediğim bir okula nakil aldırmaya çalışıyor şu an. Benim sözümü dinleyen de yok. Diyelim ki nakil başvurusu yapıldı, ben bunu kendi okuluma gidip idareye söylesem iptal edebilirler mi?
Merhaba. Ailem beni istemediğim bir okula nakil aldırmaya çalışıyor şu an. Benim sözümü dinleyen de yok. Diyelim ki nakil başvurusu yapıldı, ben bunu kendi okuluma gidip idareye söylesem iptal edebilirler mi?
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 15 Eylül 2022 #2 İnternet üzerinden nakil başvurusunu yapabildiğiniz gibi iptalde edebilirsiniz.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 15 Eylül 2022 #3 Lychnica0 dedi: İnternet üzerinden nakil başvurusunu yapabildiğiniz gibi iptalde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yapacak imkanım olacağını sanmıyorum. Tek çarem okul gibi.
Lychnica0 dedi: İnternet üzerinden nakil başvurusunu yapabildiğiniz gibi iptalde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yapacak imkanım olacağını sanmıyorum. Tek çarem okul gibi.