Lloyderagon Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Merhaba. Ben salı günü nakil icin basvurdum ve buyuk bir ihtimal gelecek cuma gunu okula gitmeme gerek var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Merhaba. Ben salı günü nakil icin basvurdum ve buyuk bir ihtimal gelecek cuma gunu okula gitmeme gerek var mi?
Efe0819 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 493 20 Kasım 2024 #2 Kasım ayı nakilleri ay sonunda açıklanıyor sanırım. Haftaya perşembe gününe kadar gitmeniz gerekli. Nakilinizin açıklandığı gün gitmenize gerek yok.
Kasım ayı nakilleri ay sonunda açıklanıyor sanırım. Haftaya perşembe gününe kadar gitmeniz gerekli. Nakilinizin açıklandığı gün gitmenize gerek yok.
eyupp1905 Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 202 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070Tİ, R5 5600, NZXT 750W, A520m A pro ,Panther 8x2 3200mhz Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 Lloyderagon dedi: Merhaba. Ben salı günü nakil icin basvurdum ve buyuk bir ihtimal gelecek cuma gunu okula gitmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet şu an gitmelisin. Nakil çıktıktan sonra gitmeyebilirsin.
Lloyderagon dedi: Merhaba. Ben salı günü nakil icin basvurdum ve buyuk bir ihtimal gelecek cuma gunu okula gitmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet şu an gitmelisin. Nakil çıktıktan sonra gitmeyebilirsin.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 801 20 Kasım 2024 #4 Efe0819 dedi: Kasım ayı nakilleri ay sonunda açıklanıyor sanırım. Haftaya perşembe gününe kadar gitmeniz gerekli. Nakilinizin açıklandığı gün gitmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ayın son cuması nakil olursa gitmeme gerek yok değilmi
Efe0819 dedi: Kasım ayı nakilleri ay sonunda açıklanıyor sanırım. Haftaya perşembe gününe kadar gitmeniz gerekli. Nakilinizin açıklandığı gün gitmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ayın son cuması nakil olursa gitmeme gerek yok değilmi
Efe0819 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 493 20 Kasım 2024 #5 Efe0819 dedi: Genişletmek için tıkla... Regalor dedi: Hocam bu ayın son cuması nakil olursa gitmeme gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... ben kendim dahil öyle biliyorum hocam(öyle yap demişlerdi). Siz yine de araştırın
Efe0819 dedi: Genişletmek için tıkla... Regalor dedi: Hocam bu ayın son cuması nakil olursa gitmeme gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... ben kendim dahil öyle biliyorum hocam(öyle yap demişlerdi). Siz yine de araştırın
Lloyderagon Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #6 Nakil başvurusu 29 Kasım'da mi onaylaniyor. Yoksa 22 Kasım'da mi?