Nakil dönemi ne zaman onaylanır?

İstisna kaideyi bozmaz. Geçen ayda nakil alan birisi olarak ayın son cuması onaylandı pazartesi de yeni okula gittim.

Bana bizim okul müdürü 27'sinde onaylanır demişti.

Orası öyle de sıkıntı şurada bizim sınavlar 25'inde başlayacak ve ben 5 tane sınava şu anki okulda gireceğim. Yani yeni okula geçince 5 taneyi olmamış oluyorum. Birdaha 5 sınavın telafisi ile uğraşmak zor olur. @333365 hocam bilgin var mı?

Son düzenleme:

Cunku kasım ayinda ayin son is gunu cumaya denk geliyordu. Aralik ayinda saliya denk geliyor.

Kankam orada sinavlarina gir telafisini diger okulda yapmak zorunda kalmazsin. Bizim siniftan bir çocuk nakil gidecekti dinleme sinavi olmamisti edebiyat hocamiz once seni yapalim notunu gireyim yoksa oraya gittiginde bizden not istiycekler demisti. Sinavlarina gir diger okula gittiginde hocalarinla konusur diger okulla irtibata gecip notlarini istemelerini istersin.Kabul ederler buyuk ihtimal

Yok hocam yanlışın var kasım'ın son iş günü 29 Kasım cuma ve kasım 30 çekiyor. Sınavlara gelince de yani zaten gireceğim şu anki okulda ama sisteme giremezler yetişmez diye düşündüm acaba hocalara desem benimkini hemen okuyun ben okul değiştireceğim kabul ederler mi? En iyi şansımı deneyeceğim ve maalesef bu iki okulun irtibata geçeceğini sanmıyorum en iyi bahsettiğim yolu deneyeyim.

Eger 31 Aralık'ta onaylanırsa bende şu anki okulumda 4 sınava gireceğim o sınavlar ne olacak.

kankam yarın onaylanır büyük ihtimal sınavlar gelmeden canını sıkma eğer sıran tutuyor ise inşallah istediğin okula gidersin bende bu cuma kontenjan açılmasını bekliyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…