sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 28 Aralık 2024 #31 berksahin_0 dedi: Zaten ortaokulda ki arkadaşlarım ile aynı sınıftayım yani hemen alışırım seninde inşallah kontenjan açılır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam gitmek istediğim okulda 2 kişilik yer açıldı ama son 3 haftalığına nakil işlemleri kapatılmıştır uyarısı verdi. Son düzenleme: 28 Aralık 2024
berksahin_0 dedi: Zaten ortaokulda ki arkadaşlarım ile aynı sınıftayım yani hemen alışırım seninde inşallah kontenjan açılır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam gitmek istediğim okulda 2 kişilik yer açıldı ama son 3 haftalığına nakil işlemleri kapatılmıştır uyarısı verdi.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #32 sefabgc dedi: Aynen hocam gitmek istediğim okulda 2 kişilik yer açıldı ama son 3 haftalığına nakil işlemleri kapatılmıştır uyarısı verdi. Genişletmek için tıkla... 15 gün tatilde yap.
sefabgc dedi: Aynen hocam gitmek istediğim okulda 2 kişilik yer açıldı ama son 3 haftalığına nakil işlemleri kapatılmıştır uyarısı verdi. Genişletmek için tıkla... 15 gün tatilde yap.
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 28 Aralık 2024 #33 berksahin_0 dedi: 15 gün tatilde yap. Genişletmek için tıkla... eğer 15 tatilde açılırsa yapıcam olmaz ise şubatı ayını bekleyeceğiz artık bide gittiğin okul kaç obpli kankam
berksahin_0 dedi: 15 gün tatilde yap. Genişletmek için tıkla... eğer 15 tatilde açılırsa yapıcam olmaz ise şubatı ayını bekleyeceğiz artık bide gittiğin okul kaç obpli kankam
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 28 Aralık 2024 #35 Regalor dedi: Benim de onaylandı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam darısı bana
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #36 sefabgc dedi: Eğer 15 tatilde açılırsa yapacağım olmaz ise şubatı ayını bekleyeceğiz artık bir de gittiğin okul kaç OBP'li kankam. Genişletmek için tıkla... Benim okulum OBP bayağı düşük zaten derslerimde iyi olan biri değilim.
sefabgc dedi: Eğer 15 tatilde açılırsa yapacağım olmaz ise şubatı ayını bekleyeceğiz artık bir de gittiğin okul kaç OBP'li kankam. Genişletmek için tıkla... Benim okulum OBP bayağı düşük zaten derslerimde iyi olan biri değilim.
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 28 Aralık 2024 #37 berksahin_0 dedi: Benim okulum OBP bayağı düşük zaten derslerimde iyi olan biri değilim. Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz kankam ne olacak önemli olan sınav senesi çalışman ama ben imkansıza oynuyorum 89 obpli liseden 94 obpli liseye geçmeye çalışıyorum
berksahin_0 dedi: Benim okulum OBP bayağı düşük zaten derslerimde iyi olan biri değilim. Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz kankam ne olacak önemli olan sınav senesi çalışman ama ben imkansıza oynuyorum 89 obpli liseden 94 obpli liseye geçmeye çalışıyorum
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 28 Aralık 2024 #38 sefabgc dedi: eğer 15 tatilde açılırsa yapıcam olmaz ise şubatı ayını bekleyeceğiz artık bide gittiğin okul kaç obpli kankam Genişletmek için tıkla... açılmama gibi bir şansı yok hem haftalık olacak kontenjan artma olasılığı mevcut
sefabgc dedi: eğer 15 tatilde açılırsa yapıcam olmaz ise şubatı ayını bekleyeceğiz artık bide gittiğin okul kaç obpli kankam Genişletmek için tıkla... açılmama gibi bir şansı yok hem haftalık olacak kontenjan artma olasılığı mevcut
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 28 Aralık 2024 #39 tatlipatates41 dedi: açılmama gibi bir şansı yok hem haftalık olacak kontenjan artma olasılığı mevcut Genişletmek için tıkla... kontenjan açıldı ama başvuramıyoruz tekrar şubatı bekliyeceğiz belki haftalık nakiller ile giderim hocam
tatlipatates41 dedi: açılmama gibi bir şansı yok hem haftalık olacak kontenjan artma olasılığı mevcut Genişletmek için tıkla... kontenjan açıldı ama başvuramıyoruz tekrar şubatı bekliyeceğiz belki haftalık nakiller ile giderim hocam
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 28 Aralık 2024 #40 sefabgc dedi: kontenjan açıldı ama başvuramıyoruz tekrar şubatı bekliyeceğiz belki haftalık nakiller ile giderim hocam Genişletmek için tıkla... 15 tatilde açık olacak başvurular ben öyle biliyorum arkadaşlarım gitmişti
sefabgc dedi: kontenjan açıldı ama başvuramıyoruz tekrar şubatı bekliyeceğiz belki haftalık nakiller ile giderim hocam Genişletmek için tıkla... 15 tatilde açık olacak başvurular ben öyle biliyorum arkadaşlarım gitmişti