Nakil işlemi yapamıyorum

Saçma degil dostum. 10 puanla kacirmissin o liseyi 0.5 puanla kaçıran ne yapsın peki?

Hocam onlarda boş kontejan için başvuru yapabilsin puana göre alsınlar. İstediğim okul 450 puanmiş o sene sadece ben değil 449.999 alan adamda başvuru yapamıyor.

Eğer istenen puandan aşağısında isen onaylamıyorlar diye biliyorum. Müdür ile konuşun. 20km çok fazla. Başka okul yazmayı deneyin OBP olarak bence.

Saçma degil dostum. 10 puanla kacirmissin o liseyi 0.5 puanla kaçıran ne yapsın peki?

Hocam evimin yanında 30 metredeki liseye bile gidemiyorum neresi saçma değil 20 boş kontejanı olmasına rağmen öğrenci alınmıyor sadece 4 puanla kaçırıyorum bir şeyler değişmeli.

Hocam evimin yanında 30 metredeki liseye bile gidemiyorum neresi saçma değil 20 boş kontejanı olmasına rağmen öğrenci alınmıyor sadece 4 puanla kaçırıyorum bir şeyler değişmeli.
Valla dostum yakınlığa bağlı olsaydı eğer kendini sıkıp çalışan çocuklar ne yapacaktı? O zaman herkes fen lisesi yanından ev alsın, hatta Boğaziçi kampüs yakınında ev alsın madem. Puanın yetmiyorsa giremezsin bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…