Nakil işlemleri nasıl işler?

BirKimse

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bugün sırf merak ettiğim için okullardaki boş kontenjanlara bakacaktım.
Açtım siteyi T.C. Ve okul no girdim listele dedim boş kontenjan sayıları çıktı. Listele dediğim için yanlışlıkla nakil yaptım mı acaba diye bir tedirginliğe kapıldım. Siz de bir bakar mısınız acaba? e-Okul'dan sınavsız okul boş kontenjan bilgilerine bastım. T.C. ile okul no istedi. Sonra il ilçe okul türü ve adını seçtim sonra listele dedim boş kontenjan sayıları çıktı. Ama onayla falan demedim. Bir şey olmaz değil mi?

Onaylamadıysan sorun olacağını zannetmiyorum çok tedirginsen okulunla konuş.

Onayla falan demedim sadece listele dedim boş kontenjan çıktı yani sadece boş kontenjanları gördüm ama onayla, kaydet vs hiçbir şey demedim. Sadece listele dedim onlar çıktı

Onayla falan demedim sadece listele dedim boş kontenjan çıktı yani sadece boş kontenjanları gördüm ama onayla, kaydet vs hiçbir şey demedim. Sadece listele dedim onlar çıktı.

Listele deyince kontenjanların gözükmesi lazım ancak okulu ekle vb demediysen ve kaydetmediysen sorun çıkmaz.

E okulda da nakil bilgileri deyince boş çıkıyor. Bir şey yapsaydım çıkardı değil mi bir şeyler.

Çıkardı dediğim gibi çok strest yaptıysan okulunla konuş bir şey çıkmaz muhtemelen.

E okulda da nakil bilgileri deyince boş çıkıyor. Bir şey yapsaydım çıkardı değil mi bir şeyler.

Çıkardı dediğim gibi çok strest yaptıysan okulunla konuş bir şey çıkmaz muhtemelen.

Sordum hocam herkese hiçbir şey olmazmış sadece bilgilendirme ekraniymis

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı