İnternette bir şeyler gördüm ama yine de sormak istiyorum. Ben bugün nakil başvurusunda bulundum, ne zaman açıklanıyor? Bilen var mı acaba?
Haftaya cuma (6 Ekim) de açıklanır.İnternette bir şeyler gördüm ama yine de sormak istiyorum. Ben bugün nakil başvurusunda bulundum, ne zaman açıklanıyor? Bilen var mı acaba?
İnternette bir şeyler gördüm ama yine de sormak istiyorum. Ben bugün nakil başvurusunda bulundum, ne zaman açıklanıyor? Bilen var mı acaba?
Ekimin sonuna kadar haftalık ekimden sonra aylık dönemin bitmesine son 3 hafta nakil yok.Nakiller şubat ayının sonuna kadar haftalık yapılır. Yani bu cuma açıklanır.
E-Devletten yaptım. Normalde okulum iyi memnunum ancak ortamı çevresi vesaire berbat. Dağ başında zaten, sırf git gel 3 saat sürüyor.Ben müdüre sormuştum zamanında, her ayın başında cuma günü demişti.
Tabii nakil amacına göre değişir, eğer e-Devlet'ten yaptıysan yazdığım gibi.
e-Devlet'ten yaptım. Normalde okulum iyi memnunum ancak ortamı çevresi vesaire berbat. Dağ başında zaten, sırf git gel 3 saat sürüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.