PRIME H610MK
Hectopat
Ah kafama tüküreyim keşke yazın halletseydim de şimdi her gün söve söve gittiğim okula gitmek zorunda kalmazdım...
Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu?
Ah kafama tüküreyim keşke yazın halletseydim de şimdi her gün söve söve gittiğim okula gitmek zorunda kalmazdım...
Yarın okula gidip konuşacağız bakalım nasıl olur diye.
İnternet sitesinden e-Okul'da girmeye çalışıyoruz, e-Devlet istiyor, sonra da nakil ekranı geliyor. Bir ana sayfaya gidebilsem...
Okul, alamayacağını belirtti. Başka yer denedik bu sefer sıraya 58 dedi. Şu anda sıra 2 olarak duruyor belki bir şans olur da vazgeçer. Ortada kaldım şu an.![]()
Gelebilir yani değil mi ya bende 7 yazıyor ortalamam 87,800 okulun sınırı 74 okul ortalaması 84 nasıl 7 ye düşüyorum 1 kişinin ortalaması 100 mü ki bu imkansız neredeyse yaSorabilirsiniz fakat nakil onaylatma gibi bir şey bulunmuyor. Siteden girip yapıp e-Okul'da sırada gözüküyorsanız olur veya olmaz.
Bende meslekten Anadolu'ya geçtim 8. sıradan girdim, denemeye devam etmeyi bırakmayın.
Ben 7 veya 8. sıradan girmiştim. OBP tam sınırdı, girebilme ihtimaliniz var.Gelebilir yani değil mi ya bende 7 yazıyor ortalamam 87,800 okulun sınırı 74 okul ortalaması 84 nasıl 7'ye düşüyorum 1 kişinin ortalaması 100 mü ki bu imkansız neredeyse ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.