PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 20 Kasım 2023 #11 Neixtro dedi: Evet hocam. Siz giremeyeceksiniz o zaman. :/ Genişletmek için tıkla... Okula gidip sormayı düşünüyoruz yarın. Hem onaylatmak gerek sanırım.
Neixtro dedi: Evet hocam. Siz giremeyeceksiniz o zaman. :/ Genişletmek için tıkla... Okula gidip sormayı düşünüyoruz yarın. Hem onaylatmak gerek sanırım.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.904 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #12 Neixtro dedi: Evet hocam. Siz giremeyeceksiniz o zaman. :/ Genişletmek için tıkla... İnsiyatif, öyle demeyin. Müdür arkadaşta yetenek görür öğretmenleri gönderir hiç umursamadan.
Neixtro dedi: Evet hocam. Siz giremeyeceksiniz o zaman. :/ Genişletmek için tıkla... İnsiyatif, öyle demeyin. Müdür arkadaşta yetenek görür öğretmenleri gönderir hiç umursamadan.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #13 PRIME H610MK dedi: 9. Sınıfım ve Meslek'ten Anadolu'ya nakil yaptırdım ancak e-Okul'da sıra 2 gözüküyor. Bu ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... Puan sıralamasına före başvuranlar arasında kaçıncı olduğunuzu gösterir eğer okulda 1 kişilik boş yer varsa önündeki çocuk girer.
PRIME H610MK dedi: 9. Sınıfım ve Meslek'ten Anadolu'ya nakil yaptırdım ancak e-Okul'da sıra 2 gözüküyor. Bu ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... Puan sıralamasına före başvuranlar arasında kaçıncı olduğunuzu gösterir eğer okulda 1 kişilik boş yer varsa önündeki çocuk girer.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 20 Kasım 2023 #14 ozluceprensi dedi: Puan sıralamasına före başvuranlar arasında kaçıncı olduğunuzu gösterir eğer okulda 1 kişilik boş yer varsa önündeki çocuk girer. Genişletmek için tıkla... Belki bir mucize olur da alırlar...
ozluceprensi dedi: Puan sıralamasına före başvuranlar arasında kaçıncı olduğunuzu gösterir eğer okulda 1 kişilik boş yer varsa önündeki çocuk girer. Genişletmek için tıkla... Belki bir mucize olur da alırlar...
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 20 Kasım 2023 #15 PRIME H610MK dedi: Okula gidip sormayı düşünüyoruz yarın. Hem onaylatmak gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorabilirsiniz fakat nakil onaylatma gibi bir şey bulunmuyor. Siteden girip yapıp e-Okul'da sırada gözüküyorsanız olur veya olmaz. Bende meslekten Anadolu'ya geçtim 8. sıradan girdim, denemeye devam etmeyi bırakmayın.
PRIME H610MK dedi: Okula gidip sormayı düşünüyoruz yarın. Hem onaylatmak gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorabilirsiniz fakat nakil onaylatma gibi bir şey bulunmuyor. Siteden girip yapıp e-Okul'da sırada gözüküyorsanız olur veya olmaz. Bende meslekten Anadolu'ya geçtim 8. sıradan girdim, denemeye devam etmeyi bırakmayın.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 20 Kasım 2023 #16 416274 dedi: Sorabilirsiniz fakat nakil onaylatma gibi bir şey bulunmuyor. Siteden girip yapıp e-Okul'da sırada gözüküyorsanız olur veya olmaz. Bende meslekten Anadolu'ya geçtim 8. sıradan girdim, denemeye devam etmeyi bırakmayın. Genişletmek için tıkla... Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu?
416274 dedi: Sorabilirsiniz fakat nakil onaylatma gibi bir şey bulunmuyor. Siteden girip yapıp e-Okul'da sırada gözüküyorsanız olur veya olmaz. Bende meslekten Anadolu'ya geçtim 8. sıradan girdim, denemeye devam etmeyi bırakmayın. Genişletmek için tıkla... Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu?
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #17 PRIME H610MK dedi: 9. sınıfım ve Meslek'ten Anadolu'ya nakil yaptırdım ancak e-Okul'da sıra 2 gözüküyor. Bu ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... Kac kontenjan bos var eğer 1SE giremezsiniz ama 2 veya üstü varsa girersiniz (kontenjan: Okulda ki bos yer sırada nota göre belirlenir 0,0001 not bile sıra değistiriyor sırasınız kontenjan sayısından az ise girersiniz)
PRIME H610MK dedi: 9. sınıfım ve Meslek'ten Anadolu'ya nakil yaptırdım ancak e-Okul'da sıra 2 gözüküyor. Bu ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... Kac kontenjan bos var eğer 1SE giremezsiniz ama 2 veya üstü varsa girersiniz (kontenjan: Okulda ki bos yer sırada nota göre belirlenir 0,0001 not bile sıra değistiriyor sırasınız kontenjan sayısından az ise girersiniz)
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.904 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #18 PRIME H610MK dedi: Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kontenjan varsa evet.
PRIME H610MK dedi: Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kontenjan varsa evet.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #19 PRIME H610MK dedi: Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam boşluk olursa deneyin.
PRIME H610MK dedi: Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam boşluk olursa deneyin.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #20 PRIME H610MK dedi: Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, oluyor. Şu an hafta da 1'se hafta başı bir daha yapacaksın ama ayda 1'e yükseldiyse bir sonraki ay yapabilirsin.
PRIME H610MK dedi: Diyelim olmadı, tekrar deneme şansımız bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, oluyor. Şu an hafta da 1'se hafta başı bir daha yapacaksın ama ayda 1'e yükseldiyse bir sonraki ay yapabilirsin.