Bugün bir hocamı gördüm onunla konuştum dediki kalanlarida saymışlar ondandır dedi dedim hocam onlar kalmış zaten 10 karda doğal olarak boş koytenjan olucak mantıken bizim girmemiz gerekir ayrıca bütün okullarda koytenjan 5 e düştü dedim ayrıca bazı hocalar diyirdu biz birşey yapmıyoruz sistem yapıyor dedi yüksek ihtimalle sistemde bir sıkıntı var
Bugün bir hocamı gördüm onunla konuştum dediki kalanlarida saymışlar ondandır dedi dedim hocam onlar kalmış zaten 10 karda doğal olarak boş koytenjan olucak mantıken bizim girmemiz gerekir ayrıca bütün okullarda koytenjan 5 e düştü dedim ayrıca bazı hocalar diyirdu biz birşey yapmıyoruz sistem yapıyor dedi yüksek ihtimalle sistemde bir sıkıntı var
Kankalar az önce gördüm öylesine bir e devlete girip öğrenci nakile bakiyim dedi diyorki yalniş hatirlamiyorsam sistem çalişmasi nedeniyle saat 00.45 kadar kapatimistir diyordu
Koytenjan la alakalı hiçbir değişiklik olmamış ama gerçekten de sistemde bir sıkıntı olduğu belli
Kankalar az önce gördüm öylesine bir e-Devlet'e girip öğrenci nakile bakayım dedi diyor ki yanlış hatirlamiyorsam sistem çalişmasi nedeniyle saat 00.45 kadar kapatimistir diyordu.
Koytenjan la alakalı hiçbir değişiklik olmamış ama gerçekten de sistemde bir sıkıntı olduğu belli.