T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 6 Ocak 2024 #1 Şu an nakil sistemi kapalı. Kapalı olmasına rağmen nasıl başvurabilirim?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 MEB Öğrenci Nakil İşlemi Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan başvuru yapamıyor musunuz? Nakiller ay sonu kabul oluyor diye biliyorum(özel okullar hariç).
MEB Öğrenci Nakil İşlemi Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan başvuru yapamıyor musunuz? Nakiller ay sonu kabul oluyor diye biliyorum(özel okullar hariç).
T Technologys Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 72 6 Ocak 2024 #3 ruzgaew dedi: MEB Öğrenci Nakil İşlemi Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan başvuru yapamıyor musunuz? Nakiller ay sonu kabul oluyor diye biliyorum(özel okullar hariç). Genişletmek için tıkla... Sistem kapalı şu an
ruzgaew dedi: MEB Öğrenci Nakil İşlemi Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan başvuru yapamıyor musunuz? Nakiller ay sonu kabul oluyor diye biliyorum(özel okullar hariç). Genişletmek için tıkla... Sistem kapalı şu an
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 Technologys dedi: Sistem kapalı şu an Genişletmek için tıkla... Başvuruyu Kaydet'e basınca kaydetmiyor mu? Ay sonuna kadar nakil yapamıyorsunuz diye biliyorum. Kasım'dan itibaren nakiller haftalıktan aylığa geçildi.
Technologys dedi: Sistem kapalı şu an Genişletmek için tıkla... Başvuruyu Kaydet'e basınca kaydetmiyor mu? Ay sonuna kadar nakil yapamıyorsunuz diye biliyorum. Kasım'dan itibaren nakiller haftalıktan aylığa geçildi.
denizyıldızı Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 107 29 Nisan 2024 #6 ruzgaew dedi: MEB Öğrenci Nakil İşlemi Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan başvuru yapamıyor musunuz? Nakiller ay sonu kabul oluyor diye biliyorum(özel okullar hariç). Genişletmek için tıkla... Nasıl özel okullar hariç bana öyle demediler özel liseye gidiyorum?
ruzgaew dedi: MEB Öğrenci Nakil İşlemi Bu hizmet ile e-okul sistemi üzerinde velisi olduğunuz öğrenciye ait nakil işlemlerini yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan başvuru yapamıyor musunuz? Nakiller ay sonu kabul oluyor diye biliyorum(özel okullar hariç). Genişletmek için tıkla... Nasıl özel okullar hariç bana öyle demediler özel liseye gidiyorum?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #7 denizyıldızı dedi: Nasıl özel okullar hariç bana öyle demediler özel liseye gidiyorum? Genişletmek için tıkla... Özel okullarda nakil dönemi fark etmiyor. Nakil kısmı açık olduğu sürece istediğin zaman nakil yaptırabilirsin.
denizyıldızı dedi: Nasıl özel okullar hariç bana öyle demediler özel liseye gidiyorum? Genişletmek için tıkla... Özel okullarda nakil dönemi fark etmiyor. Nakil kısmı açık olduğu sürece istediğin zaman nakil yaptırabilirsin.
denizyıldızı Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 107 30 Nisan 2024 #8 ruzgaew dedi: Özel okullarda nakil dönemi fark etmiyor. Nakil kısmı açık olduğu sürece istediğin zaman nakil yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla... ŞImdi sekreterle konuştum bugün sistem kapandı dedi özelde geçerliymiş hiç girmedim ama .
ruzgaew dedi: Özel okullarda nakil dönemi fark etmiyor. Nakil kısmı açık olduğu sürece istediğin zaman nakil yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla... ŞImdi sekreterle konuştum bugün sistem kapandı dedi özelde geçerliymiş hiç girmedim ama .