X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #1 Nakil. Arkadaşlar sıra 8'deydim 9 kişi aliyordu. Dün ama sabah kalktığımda nakil sonucu yoktur dedi. Normalde kabul edilmesi gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2022
Nakil. Arkadaşlar sıra 8'deydim 9 kişi aliyordu. Dün ama sabah kalktığımda nakil sonucu yoktur dedi. Normalde kabul edilmesi gerek.
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 Xboxcu dedi: Nakil. Arkadaşlar sıra 8'deydim 9 kişi aliyordu. Dün ama sabah kalktığımda nakil sonucu yoktur dedi. Normalde kabul edilmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum bende dün 2. sıradaydım 2 kontenjan vardı fakat nakil bilgini bulunmamıştır diyor siz çözebildinizmi
Xboxcu dedi: Nakil. Arkadaşlar sıra 8'deydim 9 kişi aliyordu. Dün ama sabah kalktığımda nakil sonucu yoktur dedi. Normalde kabul edilmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum bende dün 2. sıradaydım 2 kontenjan vardı fakat nakil bilgini bulunmamıştır diyor siz çözebildinizmi
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Şubat 2023 #3 Xboxcu dedi: Nakil. Arkadaşlar sıra 8'deydim 9 kişi aliyordu. Dün ama sabah kalktığımda nakil sonucu yoktur dedi. Normalde kabul edilmesi gerek. Genişletmek için tıkla... İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne veya eski okulunuzun idaresine sorun.
Xboxcu dedi: Nakil. Arkadaşlar sıra 8'deydim 9 kişi aliyordu. Dün ama sabah kalktığımda nakil sonucu yoktur dedi. Normalde kabul edilmesi gerek. Genişletmek için tıkla... İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne veya eski okulunuzun idaresine sorun.
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Berk Argın dedi: Dostum bende dün 2. sıradaydım 2 kontenjan vardı fakat nakil bilgini bulunmamıştır diyor siz çözebildinizmi Genişletmek için tıkla... Öğrendim okulla alakalı ben imam hatipteydim ondan dolayı imiş depremden dolayı devam şartı yokmuş arabadayım okula girmeyeceğim.
Berk Argın dedi: Dostum bende dün 2. sıradaydım 2 kontenjan vardı fakat nakil bilgini bulunmamıştır diyor siz çözebildinizmi Genişletmek için tıkla... Öğrendim okulla alakalı ben imam hatipteydim ondan dolayı imiş depremden dolayı devam şartı yokmuş arabadayım okula girmeyeceğim.
Berk Argın Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #5 Xboxcu dedi: Öğrendim okulla alakalı ben imam hatipteydim ondan dolayı imiş depremden dolayı devam şartı yokmuş arabadayım okula girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Allah yardımıcınız olsun
Xboxcu dedi: Öğrendim okulla alakalı ben imam hatipteydim ondan dolayı imiş depremden dolayı devam şartı yokmuş arabadayım okula girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Allah yardımıcınız olsun
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Şubat 2023 #6 Xboxcu dedi: Öğrendim okulla alakalı ben imam hatipteydim ondan dolayı imiş depremden dolayı devam şartı yokmuş arabadayım okula girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi ildesiniz? Kayseri ise bir şey yok, girin.
Xboxcu dedi: Öğrendim okulla alakalı ben imam hatipteydim ondan dolayı imiş depremden dolayı devam şartı yokmuş arabadayım okula girmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi ildesiniz? Kayseri ise bir şey yok, girin.
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #7 518679 dedi: Hangi ildesiniz? Kayseri ise bir şey yok, girin. Genişletmek için tıkla... Adana
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Şubat 2023 #8 Xboxcu dedi: Adana Genişletmek için tıkla... Adana ise biraz daha bekleyin. Ama binanıza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü baktıysa ve binanız oturmak için uygunsa oturun.
Xboxcu dedi: Adana Genişletmek için tıkla... Adana ise biraz daha bekleyin. Ama binanıza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü baktıysa ve binanız oturmak için uygunsa oturun.
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #9 518679 dedi: Hangi ildesiniz? Kayseri ise bir şey yok, girin. Genişletmek için tıkla... 518679 dedi: Adana ise biraz daha bekleyin. Ama binanıza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü baktıysa ve binanız oturmak için uygunsa oturun. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bekliyoruz onay çıkınca gitmeyi planlıyoruz.
518679 dedi: Hangi ildesiniz? Kayseri ise bir şey yok, girin. Genişletmek için tıkla... 518679 dedi: Adana ise biraz daha bekleyin. Ama binanıza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü baktıysa ve binanız oturmak için uygunsa oturun. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle bekliyoruz onay çıkınca gitmeyi planlıyoruz.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Şubat 2023 #10 Xboxcu dedi: Aynen öyle bekliyoruz onay çıkınca gitmeyi planlıyoruz. Genişletmek için tıkla... Beklemeniz anlam ifade etmez. Bina/dite yöneticinizin çağırması lazım.
Xboxcu dedi: Aynen öyle bekliyoruz onay çıkınca gitmeyi planlıyoruz. Genişletmek için tıkla... Beklemeniz anlam ifade etmez. Bina/dite yöneticinizin çağırması lazım.