Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıfa geçtim ve başka okula nakil yapmak istiyorum fakat e-Devlet'te hata veriyor çalışma varmış. Ne zaman biter bu? Cumadan beri var, ayrıca zaten e okulda sınıf atlatma olmuş. Ne kadar bekleyeceğiz?
Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıfa geçtim ve başka okula nakil yapmak istiyorum fakat e-Devlet'te hata veriyor çalışma varmış. Ne zaman biter bu? Cumadan beri var, ayrıca zaten e okulda sınıf atlatma olmuş. Ne kadar bekleyeceğiz?
Okul başladığından beri düzenli aralıklarda denedim ve hep şu hatayı aldım nakiller 3 hafta kala kapatılmıştır gibi bir hata nasıl olurda birkaç hafta önce nakiller oldu ???
Okul başladığından beri düzenli aralıklarda denedim ve hep şu hatayı aldım nakiller 3 hafta kala kapatılmıştır gibi bir hata nasıl olurda birkaç hafta önce nakiller oldu?
Nakil sistemi kapalı şu an, LGS açıklandı. Önce LGS adayları kayıt olacak. Bir dahaki nakiller okullar açılmadan hemen önce o da riskli bir zaman. Okula gidin yönetici oturumu ile nakil talep ediliyor.
Nakil sistemi kapalı şu an, LGS açıklandı. Önce LGS adayları kayıt olacak. Bir dahaki nakiller okullar açılmadan hemen önce o da riskli bir zaman. Okula gidin yönetici oturumu ile nakil talep ediliyor.
Hocam siz bilirsiniz, belki bir sikintiniz var kendi okulunuzda istemeyebilirsiniz, belki nakil alacağınız okulun puanı daha yüksek, size kalmış bir karar.