baksjg Femtopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 9. sınıfın ilk dönemiin sonunda ara tatilde nakillerde 1. dönem ortalamasınamı bakılır yoksa ortaokulamı.
9. sınıfın ilk dönemiin sonunda ara tatilde nakillerde 1. dönem ortalamasınamı bakılır yoksa ortaokulamı.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 10 Kasım 2024 #2 baksjg dedi: 9. sınıfın ilk dönemiin sonunda ara tatilde nakillerde 1. dönem ortalamasınamı bakılır yoksa ortaokulamı. Genişletmek için tıkla... Tum ortaokulun ortalamasina bakiyorlardi sanirim veya 8. sinifin ortalamasina bakiyorlardi tam hatirlamiyorum. Artı 0 Eksi
baksjg dedi: 9. sınıfın ilk dönemiin sonunda ara tatilde nakillerde 1. dönem ortalamasınamı bakılır yoksa ortaokulamı. Genişletmek için tıkla... Tum ortaokulun ortalamasina bakiyorlardi sanirim veya 8. sinifin ortalamasina bakiyorlardi tam hatirlamiyorum.
Ritmik Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 152 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #3 Total ortaokul ortalamasına bakılıyordu diye biliyorum. Liseye bakmaları zaten mantıksız olur. Artı 0 Eksi
KS KS baksjg Femtopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #4 yigit.ked dedi: Tum ortaokulun ortalamasina bakiyorlardi sanirim veya 8. sinifin ortalamasina bakiyorlardi tam hatirlamiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: Tum ortaokulun ortalamasina bakiyorlardi sanirim veya 8. sinifin ortalamasina bakiyorlardi tam hatirlamiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler