D Davsan1881 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #1 Merhaba nakil oluyorum da ne zaman açıklanır? Bir de gittiğim okulda eşit agırlıgında 4 boş kontenjanı var ve ben 3. sıradayım ancak okul 90'a yakın OBP ile alıp benim ise obpem 85. Almama gibi bir şansları var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2025
Merhaba nakil oluyorum da ne zaman açıklanır? Bir de gittiğim okulda eşit agırlıgında 4 boş kontenjanı var ve ben 3. sıradayım ancak okul 90'a yakın OBP ile alıp benim ise obpem 85. Almama gibi bir şansları var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.625 Makaleler 2 Çözümler 1.637 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #2 OBP ile alan okullarda OBP tabandan düşük olsa da boş kontenjan içindeki sıralamada öndeysen naklin gerçekleşir.
OBP ile alan okullarda OBP tabandan düşük olsa da boş kontenjan içindeki sıralamada öndeysen naklin gerçekleşir.
D Davsan1881 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: OBP ile alan okullarda OBP tabandan düşük olsa da boş kontenjan içindeki sıralamada öndeysen naklin gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Mustafa.Kaan dedi: OBP ile alan okullarda OBP tabandan düşük olsa da boş kontenjan içindeki sıralamada öndeysen naklin gerçekleşir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.625 Makaleler 2 Çözümler 1.637 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #4 Nakil sonucundan sonra duruma dair bu konuya bilgilendirme geçersen sevinirim, rica ederim.