Nakiller ne zaman açıklanır?

Ortaöğretim demiş dikkatinizi çekerim lise olsaydı (üst) ortaöğretim derdi arkadaş lise nakil sonucunu soruyor lisede nakiller eskiden haftadan haftaya oluyordu artık aydan aya oluyor.

Ortaöğretim demiş dikkatinizi çekerim lise olsaydı (üst) ortaöğretim derdi arkadaş lise nakil sonucunu soruyor lisede nakiller eskiden haftadan haftaya oluyordu artık aydan aya oluyor.

Haftadan haftaya e okulda öyle yazıyor bizim okulun memuru da haftadan haftaya olduğunu söyledi.

Şubat ayının sonuna kadar haftalık olarak haftanın son iş günü, diğer zamanlarda ise aylık olarak ayın son iş günü yapılmaktadır. e-Okul'dan daha iyi biliyorsunuz sanırım.
Nakil işlemim onaylandı teşekkürler.

Son düzenleme:

Kendim bizzat yaşadığım için internetten araştırdım amcama sordum amcam milli eğitim müfettişi nakiller aydan aya onaylanıyor dedi ben meslek lisesine nakil başvurusunu 02.10.2021 de yapmışım 30.10.2021 de kabul edilmiş sizin nasıl kabul oldu bilemem. Şu anda Anadolu lisesine nakil başvurusu yaptım hâlâ da bekliyorum başvuruyu 31.01.2022 de yapmışım başvuruyu hâlâ başvuru devam ediyor. Neyse hayırlı olsun yeni okulunuz.

Şubat ayının sonuna kadar haftalık şubattan sonra aylık 10. Sınıfım.

@Sinyor Ezio Auditore yeni okulunuz hayırlı olsun. Normalde nakiller aydan aya onaylanıyordu, değiştiyse bu sistem şaşırmam zaten. Sürekli bir şeyler değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…