berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben özelde okuyorum ve nakil alacağım yarın babam konuşacak fakat nakil ne zaman onaylanır?
Merhaba arkadaşlar ben özelde okuyorum ve nakil alacağım yarın babam konuşacak fakat nakil ne zaman onaylanır?
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 8 Aralık 2024 #2 berksahin_0 dedi: Merhaba arkadaşlar ben özelde okuyorum ve nakil alacağım yarın babam konuşacak fakat nakil ne zaman onaylanır? Genişletmek için tıkla... Ay sonu diye biliyorum
berksahin_0 dedi: Merhaba arkadaşlar ben özelde okuyorum ve nakil alacağım yarın babam konuşacak fakat nakil ne zaman onaylanır? Genişletmek için tıkla... Ay sonu diye biliyorum
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 801 9 Aralık 2024 #3 berksahin_0 dedi: Merhaba arkadaşlar ben özelde okuyorum ve nakil alacağım yarın babam konuşacak fakat nakil ne zaman onaylanır? Genişletmek için tıkla... Bu ayın son cuması 27-28 Aralık filan yani.
berksahin_0 dedi: Merhaba arkadaşlar ben özelde okuyorum ve nakil alacağım yarın babam konuşacak fakat nakil ne zaman onaylanır? Genişletmek için tıkla... Bu ayın son cuması 27-28 Aralık filan yani.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #4 Regalor dedi: Bu ayın son cuması 27-28 Aralık filan yani. Genişletmek için tıkla... Her cuma olmuyor mu çünkü bu okula hiç gidesim yok.
Regalor dedi: Bu ayın son cuması 27-28 Aralık filan yani. Genişletmek için tıkla... Her cuma olmuyor mu çünkü bu okula hiç gidesim yok.
tatlipatates41 Centipat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 171 9 Aralık 2024 #5 berksahin_0 dedi: Her cuma olmuyor mu çünkü bu okula hiç gidesim yok. Genişletmek için tıkla... aylara göre değiştiğinden dolayı bu ay aylık nakiller mevcut
berksahin_0 dedi: Her cuma olmuyor mu çünkü bu okula hiç gidesim yok. Genişletmek için tıkla... aylara göre değiştiğinden dolayı bu ay aylık nakiller mevcut
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 801 9 Aralık 2024 #6 berksahin_0 dedi: Her cuma olmuyor mu çünkü bu okula hiç gidesim yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef... Bu arada bende aynı durumdayım.
berksahin_0 dedi: Her cuma olmuyor mu çünkü bu okula hiç gidesim yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef... Bu arada bende aynı durumdayım.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #7 Regalor dedi: Maalesef... Bu arada bende aynı durumdayım. Genişletmek için tıkla... Yapacak çare yok o zaman.
Regalor dedi: Maalesef... Bu arada bende aynı durumdayım. Genişletmek için tıkla... Yapacak çare yok o zaman.