Nakiller ne zaman onaylanıyor?

musti9784653

Kilopat
Merhaba, geçen hafta cuma günü özel bir kuruma nakil başvurusunda bulundum. Aradan tam 1 hafta geçti fakat halen onaylanmış değil. Halihazırda yeni okuluma gidiyorum fakat nakilim onaylanmadı okullar başladığında yok yazılır mıyım?
Merhaba, geçen hafta cuma günü özel bir kuruma nakil başvurusunda bulundum. Aradan tam 1 hafta geçti fakat halen onaylanmış değil. Halihazırda yeni okuluma gidiyorum fakat nakilim onaylanmadı okullar başladığında yok yazılır mıyım?

Arkadaşlar bu konuda deneyimi olan biri fikrini paylaşırsa mutlu olurum.

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu konuda deneyimi olan biri fikrini paylaşırsa mutlu olurum.

Nakiller her ayın başında oluyor bildiğim kadarıyla.
Ben de özele geçmeyi düşünüyorum hocam not konusunda bilgi verdiler mi eski okulumuzdaki notları değiştirme şansları var mı?

Nakiller her ayın başında oluyor bildiğim kadarıyla.
Ben de özele geçmeyi düşünüyorum hocam not konusunda bilgi verdiler mi eski okulumuzdaki notları değiştirme şansları var mı?

Hocam eski okuldaki yazılı notlarınızı değiştiremezler büyük ihtimalle çünkü belge niteliği taşıyor ama sözlülere 100 verirler o konuda sıkıntınız olmasın.
Cidden değişiyor her cuma diyen var benim nakilim cumartesi yapıldı salı onaylandı yeni okula başladım.

Hangi ay yapmıştınız?

Hocam eski okuldaki yazılı notlarınızı değiştiremezler büyük ihtimalle çünkü belge niteliği taşıyor ama sözlülere 100 verirler o konuda sıkıntınız olmasın.

Hangi ay yapmıştınız?

O zaman gidiceksem 2.sınavlardan önce gitsem çok iyi olacak peki hocam böyle son 1-2 ay gideceğim için sıkıntı yapmasınlar işte not için geliyor vs.
(okulum şehirdeki en iyi 2.okul Anadolu lisesi burada da 2 tane özel lise var hangisi en ucuzsa ona gideceğim zaten not için gidiyorum?

O zaman gidiceksem 2.sınavlardan önce gitsem çok iyi olacak peki hocam böyle son 1-2 ay gideceğim için sıkıntı yapmasınlar işte not için geliyor vs.
(okulum şehirdeki en iyi 2.okul Anadolu lisesi burada da 2 tane özel lise var hangisi en ucuzsa ona gideceğim zaten not için gidiyorum?

Yok yapmazlar niye yapsınlar sıkıntı çıkartırlarsa okul müdürüne durumu açıklarsın kesinlikle yardımcı olur devlet okulunda bile olabiliyorlar.

Hocam özel değilse ne kadar verdiniz bu 40-50 gün için ya da 1 yıllık ücretin yüzde 25 civarı olur değil mi?

Hocam ücreti tam bilmiyorum ama okul müdürüyle konuşup anlaşırsınız büyük ihtimalle 1, 5-2 aylık ücreti isteyeceklerdir. Bence arayıp bir konuşun. Bazı okullar son aylarda öğrenci kabul etmeyebiliyor çünkü. Deneyimledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı