Çözüldü Nakit avans limiti nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozan Akgul

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Bankkart genç kredi kartım ile tek seferde 800 TL değerinde alışveriş yapmak istiyorum. Fakat kredi kartı özelliklerinden anlamıyorum. Görselde de göreceğiniz gibi nakit avans limiti 325, kullanılabilir limit 1300 yazıyor. İkisinin arasındaki fark nedir? En fazla 325 TL değerinde mi alışveriş yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır 325 TL'yi dilerseniz ATM'den nakit para olarak çekebilirsiniz. Toplam limit ise 1300 TL yani nakit avans dahil 1300 TL kullanabilirsiniz kartınızla. Yani sizin o karttaki her şey dahil toplam kullanım hakkınız 1300 TL. Bu 1300 TL'nin 325 TL'si gidip ATM'den çekebileceğiniz para demek.
Hayır 325 TL'yi dilerseniz ATM'den nakit para olarak çekebilirsiniz. Toplam limit ise 1300 TL yani nakit avans dahil 1300 TL kullanabilirsiniz kartınızla. Yani sizin o karttaki her şey dahil toplam kullanım hakkınız 1300 TL. Bu 1300 TL'nin 325 TL'si gidip ATM'den çekebileceğiniz para demek.

Çözüm
Kart limitin 1300 TL, yani tek seferde 800 TL'lik alışveriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
1300 TL'yi kartı kullanarak alışverişte kullanabilirsiniz veya mobil bankacılıkta ödemeler yapabilirsiniz. 350 TL ise nakit olarak çekebileceğiniz tutar demektir. İster hesabınıza ister nakit olarak çekebileceğiniz paradır kendisi. Tabi faiz koyuyor üstüne.

Yani tek seferde 800 TL'lik alışveriş yapabilirsiniz.
Hayır 1300 TL alış veriş yapabilir, isterse 325 TL'ye kadar nakit avans çekebilir bu durumda alış veriş için 1300-325: 975 TL kalır.

Gerçi mesajı tekrar okudum da soruya direkt yanıt olmuş, ben yanlış anladım.

Hayır 1300 TL alışveriş yapabilir, isterse 325 TL'ye kadar nakit avans çekebilir bu durumda alışveriş için 1300-325: 975 TL kalır.

Vallahi açığımı buldun tebrikler. Arkadaş konu başında 800 TL'lik tek seferde alışveriş yapabilir miyim? Diye sormuş. Benim yazdığım sorunun cevabı, senin belirttiğini bir önce ki arkadaş cevaplamış zaten o detayı vermeye gerek duymadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…