Nakit olarak VP alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Migros'ta satılıyordu ancak yeni fiyatlar ve yeni miktarlar geldiği için ve Migros eskide kaldığı için satmıyorlar. Başka nakit olarak VP alabileceğim yer var mı? 1 VP için ininal vesaire çıkartmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gerekli VP 50'den az ise Riot desteğe yazabilirsiniz genelde veriyorlar. Onun dışında nakit satan yok diye biliyorum. Papara da sanal kart ile alabilirsiniz belki.

Papara açıp sanal kart oluşturun, ATM'den yükleyip alırsınız.

İnternet cafelere gidebilirsin. ama sor kaç TL kâr payı alıyorsun diye benim alışveriş yaptıklarım kar payı almıyor.
Bulursun bir yer.

Papara’dan ücretsiz hesap açıp ATM’den hesabınıza fiziksel kart olmadan para yükleyebilirsiniz. Sanal kart oluşturup sanal kartınız ile harcama yapabilirsiniz. Böyle ürünlerin elden satın alınması saçmalığın daniskasi. 🕺🏿

Yanlış anladınız galiba 1 VP derken sadece VP almak için kart çıkartmak istemiyorum dedim :)

Bir VP almak diye yazsaydınız eğer yanlış anlamazdım :D fakat araya rakam girdiği için ve yazım yanlışı olduğu için ikisinin ayrı olduğunu düşünmek doğal. Neyse net kafeler aracılığıyla olur sanırsam :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı