The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.354 Makaleler 49 Çözümler 12 10 Ekim 2024 #1 Merhaba, Nakit para cepte birikiyor falan ama bozdurmak falan sıkıntı yaratıyor. Sanırım ben cevabı vermiş gibi oldum ama yine de sizlere danışmak istedim. İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
Merhaba, Nakit para cepte birikiyor falan ama bozdurmak falan sıkıntı yaratıyor. Sanırım ben cevabı vermiş gibi oldum ama yine de sizlere danışmak istedim. İyi sosyaller.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.461 Çözümler 2 10 Ekim 2024 #2 The Tribal Chief dedi: Merhaba, Nakit para cepte birikiyor falan ama bozdurmak falan sıkıntı yaratıyor. Sanırım ben cevabı vermiş gibi oldum ama yine de sizlere danışmak istedim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşın bir 100-200 olması lazım nakit olarak acil bir durum olur nakit vermen gerekir veremezsin.
The Tribal Chief dedi: Merhaba, Nakit para cepte birikiyor falan ama bozdurmak falan sıkıntı yaratıyor. Sanırım ben cevabı vermiş gibi oldum ama yine de sizlere danışmak istedim. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Her ihtimale karşın bir 100-200 olması lazım nakit olarak acil bir durum olur nakit vermen gerekir veremezsin.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Ekim 2024 #3 Neredeyse her yerde kart geçiyor artık, nakit taşımak mikrop kapmaya yarıyor sadece. Bir de bir yerde cüzdanı düşürsen nakit şüphen olur.
Neredeyse her yerde kart geçiyor artık, nakit taşımak mikrop kapmaya yarıyor sadece. Bir de bir yerde cüzdanı düşürsen nakit şüphen olur.