Nane limon nasıl içilir?

Şimdi dediğimiz gibi içebilirsin dostum, şaka bir yana sanırım bir salgın var. Bugün aynı durumdan muzdariptim. Yine de o nane limonu tüketmeye çalış, mide dengesi ve düzene girmesi için önemli bir rol oynayabilir. Biraz da ıstirahat ettikten sonra sağlığına kavuşursun.

Evet hocam ben hala hastayım. 2 gün önce başladı burun akıntısıyla şu an baş ağrısı, ateş, vücut ağrısı, yorgunluk her şey var.

Evet hocam ben hala hastayım. 2 gün önce başladı burun akıntısıyla şu an baş ağrısı, ateş, vücut ağrısı, yorgunluk her şey var.

Baş ağrısı ve şiddetli kusma problemi yaşıyordum bugün öğlene kadar hocam. Sonrasında vücut bitkin düştüğü için uyumuş kalmışım. Biraz daha iyi hissediyorum fakat boğazım feci bir şekilde tahriş olmuş durumda. Ne yersem yiyeyim sanki acı bir şey yiyormuş gibi hissettiriyor.

Haftalardır hastayım bugün annem bana nane limon yaptı ve bende şu an içicem ama çok midem bulanıyor 1 yudum alsam kusacağım 😀
Nane limondan mı miden bulanıyor yoksa hastalıktan mı miden bulanıyor? Hastalıktansa 1 limonu sıkıp bardağı suyla doldurup biraz tuz atıp karıştır iç. Her midem bulandığında yapıp içerim çok faydası oluyor.

Baş ağrısı ve şiddetli kusma problemi yaşıyordum bugün öğlene kadar hocam. Sonrasında vücut bitkin düştüğü için uyumuş kalmışım. Biraz daha iyi hissediyorum fakat boğazım feci bir şekilde tahriş olmuş durumda. Ne yersem yiyeyim sanki acı bir şey yiyormuş gibi hissettiriyor.

Benim de boğazım tahriş olmuş. Hayatımda ilk kez böyle salgınlar görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı