ozkan_inan Zeptopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 1. Realme 8 almayı düşünüyorum ekran koruyucu olarak nano glass mı temperli cam mı hangisi sizce? 2. Önerebileceğiniz ekran koruyucuları var mı?
1. Realme 8 almayı düşünüyorum ekran koruyucu olarak nano glass mı temperli cam mı hangisi sizce? 2. Önerebileceğiniz ekran koruyucuları var mı?
swirf Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 683 Yer Eskişehir 19 Ağustos 2022 #2 Ekran koruyucusuz kullanıyorum, ekran kaymıyor yoksa adam akıllı. Telefon dediğin nedir ki android olunca zaten ömrü az. Bozuk para koymadığın cebinde taşı telefonunu, sıkıntı çıkmaz çizilmez.
Ekran koruyucusuz kullanıyorum, ekran kaymıyor yoksa adam akıllı. Telefon dediğin nedir ki android olunca zaten ömrü az. Bozuk para koymadığın cebinde taşı telefonunu, sıkıntı çıkmaz çizilmez.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 19 Ağustos 2022 #3 ozkan_inan dedi: 1. Realme 8 almayı düşünüyorum ekran koruyucu olarak nano glass mı temperli cam mı hangisi sizce? 2. Önerebileceğiniz ekran koruyucuları var mı? Genişletmek için tıkla... Tamperli daha iyi olabilir. Nano kullanıyorum basit şeylerde dahi kılcal çizikler oluşuyor.
ozkan_inan dedi: 1. Realme 8 almayı düşünüyorum ekran koruyucu olarak nano glass mı temperli cam mı hangisi sizce? 2. Önerebileceğiniz ekran koruyucuları var mı? Genişletmek için tıkla... Tamperli daha iyi olabilir. Nano kullanıyorum basit şeylerde dahi kılcal çizikler oluşuyor.
4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 19 Ağustos 2022 #4 Hiç ekran koruyucu kullanmadım. Yeni telefon aldığımda da taktırmam. Adamlar o kadar ekran geliştiriyorlar ben üzerine 50 100 her ne kadar TL plastik yapıştırıyorum. Saçma geliyor yani. Kullanacak olsam temperli kullanırdım.
Hiç ekran koruyucu kullanmadım. Yeni telefon aldığımda da taktırmam. Adamlar o kadar ekran geliştiriyorlar ben üzerine 50 100 her ne kadar TL plastik yapıştırıyorum. Saçma geliyor yani. Kullanacak olsam temperli kullanırdım.
ozkan_inan Zeptopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #5 Cevaplarınız için teşekkür ederim.