Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 15 Temmuz 2018 #1 Merhabalar Ryzen 5 2600 sistemime anakart almayı düşünüyorum. Aklımda AB350M Pro4 anakart var Nanokatalogdan 425TL'ye alacağım ama BIOS Update gerekli kullanmam için. Nanokatalog bu update'i gerçekleştiriyor mu?
Merhabalar Ryzen 5 2600 sistemime anakart almayı düşünüyorum. Aklımda AB350M Pro4 anakart var Nanokatalogdan 425TL'ye alacağım ama BIOS Update gerekli kullanmam için. Nanokatalog bu update'i gerçekleştiriyor mu?
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 27 Temmuz 2018 #2 Desteğe yazabilirsin.
K koxperboys00 Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #3 merhaba hocam acaba nanokatalogdan alıp bios güncellemesi yaptırlar mı almayı düşünüyorum da.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 4 Ekim 2018 #4 Bunu biz bilemeyiz. Sayfanın sağ alt köşesinde canlı destek bulunmakta. Yetkililere sorun.
K koxperboys00 Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2018 #5 Silinen üye dedi: Bunu biz bilemeyiz. Sayfanın sağ alt köşesinde canlı destek bulunmakta. Yetkililere sorun. Genişletmek için tıkla... hocam anakart aldım suan da yeni sistem kurdum ama görüntü gelmiyor nanokatalogdan güncelleme yapın demiştim acaba bana mı yalan söylediler diye soruyorum diğer parçaları denedim çalısıyor mu diye ama bir sıkıntı yok görüntü halen gelmiyor
Silinen üye dedi: Bunu biz bilemeyiz. Sayfanın sağ alt köşesinde canlı destek bulunmakta. Yetkililere sorun. Genişletmek için tıkla... hocam anakart aldım suan da yeni sistem kurdum ama görüntü gelmiyor nanokatalogdan güncelleme yapın demiştim acaba bana mı yalan söylediler diye soruyorum diğer parçaları denedim çalısıyor mu diye ama bir sıkıntı yok görüntü halen gelmiyor