Nanokatalog dolandırıcılığı

Nanokatolog zaten o şekilde çalışıyor. Ürünün tedarik süresini belirten açıklamaları mevcut. Adamlar dolandırıcı falan değiller. Ön sipariş veriyormuşsun gibi düşün. Ürün ellerinde yok fakat, tedarik süresini beklediğin için indirimden faydalanıyorsun hepsi bu. Acil gereksinim duymadığım ürünleri aldığım bir site. O şikayetvar adlı siteye yazılanlar ise, bizim milletin Nanokatolog satış sistemini bilmemesinden kaynaklanıyor.

Türk halkı olarak tam da hakettiğimiz bir alışveriş sitesi.

Türk halkı olarak tam da hakettiğimiz bir alışveriş sitesi.
Bizler herşeyin en iyisini hak ediyoruz. Böyle diye diye şirketler arkamızdan çekilmiyor. Devamlı aynı kalıptan sözlerden bıktık artık. Nanokatolog dolandırıcı bir site değildir. Adamlar benim babamın oğlu değil ama, birçok ürün aldım ve geç olsa dahi teslim aldım. Baştan belirttiğim gibi, aciliyeti olmayan her ürünü kendilerinden satın aldım. Yeri geldi 150 ile 250 TL arasında daha uyguna aldıklarım oldu. Satın alacağınız ürünün tedarik ve kargo süresini kontrol edip alın.

Ürünün altında 5-7 gün tedarik süresi yazıyor. Okumadan araştırmadan sormadan iş yapıp sonra ağlıyorsunuz sağda solda.

Ben de alışveriş yaptım daha önce ulaşmak isteyen ulaşıyor hocam. Boş yapmayın.
Yani siz diyorsunuz ki bu madur arkadaş kafasından uyduruyor kimseye ulaşmak istemiyor ve parasının karşılığını aramak yerine buraya gelip ağlıyor. Mükemmel senaryo.

Daha önce sistem toplayıp tüm parçaları bu siteden almıştık. Ürünlerin alt kısımda tedarik süresi yazması lazım bazı ürünler yurtdışı sipariş bunun bilincinde olarak sipariş verdik tüm parçalar yaklaşık 1 ayda tamamı elimize ulaştı dolandırıcı değiller ama geç tedarik gibi sıkıntılar var.

Arkadaşın tedarik sürecinde sıkıntı yaşaması sitenin dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor. Önce neyi ne için yazdığınıza ve ithamlarınıza dikkat edin. Site ürünü yollamazsa o zaman dolandırıcı der davanızı açarsınız.

"Arkadaşın tedarik sürecinde sıkıntı yaşaması sitenin dolandırıcı olduğu anlamına gelmiyor.''
"Site ürünü yollamazsa o zaman dolandırıcı der davanızı açarsınız."
Malum sitenin sıkıntılarınından ve olabilecek aksaklıklardan bahsetmek yerine bunları söylemek çok daha zor mu da
Ürünün altında 5-7 gün tedarik süresi yazıyor. Okumadan araştırmadan sormadan iş yapıp sonra ağlıyorsunuz sağda solda.
Bu şekil cevap verip arkadaşı maduru oynamakla itham ediyorsunuz ? Birisine yardımınız dokunmayacaksa kişiyi kendinden kaynaklanan bir sorun var gibi göstermeyin. Neyi ne için yazdığınızı düşünüp cevap verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…