Nanokatalog güvenilir mi?

sirquasar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550-A Pro
Ryzen 5 5600
Corsair 3600 Mhz 8+8GB
MSI RTX 4070 Ventus 3x
Meslek
Otomotiv Teknikeri
Elimde;
  • MSİ Armor GTX 1060 6GB ekran kartı,
  • M5A97 LE R2.0 anakart,
  • AMD FX-8350 4.0 işlemci
  • 8+8 16 GB 1600 MHz RAM'im vardı Kingston HyperX olan RAM cennetine gitti. Kaldı 8 GB RAM.
Ben de baktım PUBG falan darboğaz yapıyor, 7 GB'dan fazla RAM kullanımına sahip, şöyle güzel 2 tane RAM alayım hem frekans yükselteyim hem de aynı model olsun, uyum problemi yaşamayayım diye.
Araştırdım araştırdım amazon.com'da bile 200$ olan RAM paketini nanokatalog.com'da 564 liraya görünce kumar oynayıp siparişi verdim. Sitenin ismi dolandiricaz.com bile olsa 564 liraya görünce insanın tıklayası geliyor.
Verdiğim Sipariş: G.Skill RipjawsX 16GB (8GBx2) DDR3 2133Mhz RAM - Nanokatalog
17 Mayıs Cuma gecesi siparişi verdim cumartesi onaylandı.
Daha önce Nanokatalog'tan sipariş veren ya da başından bir musibet geçen, duyan bilen arkadaşlara birkaç sorum var.
  1. Dolandırıldım mı?
  2. Dolandırılmadıysam elime doğru ürünün çalışır şekilde gelme ihtimali mi daha yüksek, sorun yaşama ihtimalim mi?
  3. Oldu ki RAM geldi, benim sistemimle bir sorun yaşar mı? Güzel RAM almış mıyım? Anakartım 2133 OC destekliyor diye okumuştum bir yerde.
Benim sorular dışında anlatacağınız bir şey varsa cevap verebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhaba,
Nanokatalogtan daha önce defalarca ürün aldım. Gelen ürünlerin hepsi problemsiz ürünler. Nanokatalog'un tek sıkıntısı tedarik süresinin uzun olması. En erken gelen ürün 15 günde geldi.

Sakin nanokatolog'dan alisveris yapmayin. Dolandirici, guvenilir diyenler ya bos konusuyor ya da onlarin adamlari. 40 gun gecmesine ragmen urunumu alamadim. İptal ettik 25 gun daha gecti para iadesi yok. Magdur olanlar resmi yerlere basvursunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakin nanokatolog'dan alisveris yapmayin. Dolandirici, guvenilir diyenler ya bos konusuyor ya da onlarin adamlari. 40 gun gecmesine ragmen urunumu alamadim. İptal ettik 25 gun daha gecti para iadesi yok. Magdur olanlar resmi yerlere basvursunlar.
Merhaba Veysel bey,
Geç oldu ama yeni gördüm ve cevap verme ihtiyacı duydum. Siparişten 50 gün sonra RAMler elime geçti, yurtdışı sitelerinin bile neredeyse yarı fiyatına aldığım RAMleri hala sorunsuz kullanıyorum.
Sitenin işleyişi şu şekilde;
Yurtdışı firmalar ile anlaşmaları var, istediğiniz ürünü stoklarında yoksa yurtdışından tedarik ediyorlar. Varsa zaten ürün açıklamasında yazıyor. Buna dikkat etmeden sipariş verirseniz ürün yoldayken iptal ediyorsunuz ve Nanokatalog'u zor duruma sokuyorsunuz. Çünkü shippingi ödeniyor ve aynı yere geri gidecek. O yüzden iadelerde gecikmeler yaşanıyor. Dolandırılmadım, üstüne üstlük RAMlerin üzerinde MAY 2019 yazıyor yani benim siparişim üzerine üretilmiş. Sıfır satılan çoğu şey bile 6-7 aylık olabilirken, ben gerçek anlamında sıfır ram almış oldum. Siparişimden çok memnun kaldım. Siz de benim gibi büyük ihtimal sipariş sayfasında ki "Yurtdışından tedarik edilecek" ibaresine dikkat etmediniz. O yüzden hem siz sıkıntıya düştünüz hem de Nanokatolog'u sıkıntıya düşürdünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…