Nanokatalog Güvenilir mi?

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Nanokatalog adlı siteden Logitech G29 direksiyon setini almayı düşünüyorum. Fiyatı 1400 ₺ olması beni şüpheye düşürdü ve bu site güvenilir midir bilmiyorum. İthalatçı olduğundan dolayı ucuz oluyormuş diyenler var alırsam garantide bir sorun yaşar mıyım?
Direksiyon seti:

Güvenilir. Sistemimin 4 parçasını ordan aldım. Ucuz olma sebebi yurt dışından geliyor siparişler. 15 30 gün arasında.

Güvenilir, sadece uzun süre beklemen gerekecek.

Ürün gelecektir ancak 20-40 gün arası süreyi göze almanız gerek. Bir de garantilik bir durum olduğunda tekrar aynı uzun süreci yaşayacaksınızdır. Bu durumları göze alıyorsanız tabi ki alabilirsiniz.

Güvenilirdir. Fiyatları piyasaya göre biraz daha uygun çıkıyor bunun da sebebi peşin satış gerçekleştiriyor olmaları. Taksit yapmak istediğinizde vade farkı alıyolar bunun yerine hepsiburada indirim günlerin de peşin fiyatına 9 taksite almış oluyorsunuz. Ayrıca nanokatolog ürün teslimat süreleri 15-35 gün arasında değişmekte. Keyifli alışverişler.

Son düzenleme:
17 Mayısta verdiğim RAM siparişim 6 Temmuzda geldi tam tamına 51 gün. Ama geldi, ve yarı fiyatından daha ucuza, sorunsuz geldi. amazon.com da bile 1200 lira olan RAM setini 560 liraya aldım.

Sıkıntı çıkmaz. Almanyadan ürünleri getirttikleri için biraz beklersiniz. Dropshipping çalışıyorlar.

Güvenilir , ancak şu anda ellerinde mevcut görünen çoğu ürün aslında ellerinde yok yurtdışından getirip teslim etmeleri 1 ay alabiliyor. Sitedeki teslim sürelerine kanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…