Nanokatalog Kargoya Verildi Sorunu

Valla pazartesi salı bu önümüzdeki hafta içinde gelsin ona da razıyım

Aynı sorun bende var. Sanırım aynı gün sipariş verdik çünkü 1 ay oldu nerdeyse bekliyorum. Kargoya verildi yazıyordu perşembe günü. Bugün sordum kaç kere takip numarasını verin diye veremiyoruz size mesajla gelecek dedi. Neden veremiyorsunuz diye sordum. Ürünleri toplu olarak kargoya verdiğimiz için kargo firması takip numaralarını veremiyor dedi. Hâlâ mesaj gelmedi nasıl takip edeceğim bilmiyorum.

Ben yarın yurt içi kargoya adıma kargo var mı diye soracam bence sizde öyle yapın buraya da yazın ama

Benim siparişim aras kargo ile gelecek arayacağım bende bugün yazarım buraya.

Benim siparişim aras kargo ile gelecek arayacağım bende bugün yazarım buraya. [emoji106]

Ben konuştum kargoyla adıma herhangi bir ürün yok. İlginç insanlarla alay ediyorlar anlayamıyorum madem göndermiyorsunuz neden kargoya veriyoruz diyorsunuz anlamıyorum.

Ben konuştum kargoyla adıma herhangi bir ürün yok. İlginç insanlarla alay ediyorlar anlayamıyorum madem göndermiyorsunuz neden kargoya veriyoruz diyorsunuz anlamıyorum.
Bir yanlışlık olmalı. Benim kargo bugün gelecekmiş dağıtıma çıkaracağız dediler. Sitedeki kullanıcı adın, adresin veya telefon numaran ile sorguladın mı?

Bir yanlışlık olmalı. Benim kargo bugün gelecekmiş dağıtıma çıkaracağız dediler. Sitedeki kullanıcı adın, adresin veya telefon numaran ile sorguladın mı?

İsim soyisim adres telefon sorgulattım ama herhangi bir bilgi yok denildi kafayı sıyırcam

Pazartesi gününe kadar sabretmen gerekecek o zaman. 1 ay bekledik 2 gün çok koymaz. Pazartesi günü telefon ile konuş takip numarasını iste siteden.

Pazartesi gününe kadar sabretmen gerekecek o zaman. 1 ay bekledik 2 gün çok koymaz. Pazartesi günü telefon ile konuş takip numarasını iste siteden.

Nanokatalog çalışma saatlerine baktığımda bugün de 09-17 arası çalışıyor diye yazıyor sitelerinde ama şu an ulaşamıyorum pazartesiye kaldı bizim iş ya da ürün pazartesi bi bakmışım gelmiş [emoji4][emoji23]

Nanokatalog genelde ürünler elinize ulaştıktan sonra kargo takip kodu giriyor veya hiç girmiyor. Ama problem olmaz. Zaten Yurtiçi Kargo uygulamasındaki bilgileriniz eşleşirse otomatik listeye ekleniyor kargonuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…