Nanokatalog'tan Galax(KFA2) 1060 EXOC sürümünü sipariş ettim. Mini ITX bir sistem topluyordum ve de Türkiye'de uygun anakart bulmak zor, tabi fiyat şişsin önemli değil diyorsanız elbette kolayı var. Bu sebeple B250I serisi bir de MSI anakart ile beraber siparişi verdim. Toplamda tam 14 gün sonra elimde oldu ürünler. Çok başarılı bir ürün. Piyasayı her zaman ABD ve Uzak Doğu malları domine eder ancak Avrupa malları genelde sessiz ve derinden giden başarılı işlerdir bana göre. En azından bende uyandırdıkları his budur

. Nanokatalog'un garanti sistemi, daha önceki alan arkadaşlarımdan şahit olduğu kadarıyla ithalatçı garantisi fakat izledikleri yöntem bence çok saygı duyulacak bir yöntem. Sorunlu ürünü bildiriyorsun, geri göndermeni istiyorlar, onlar da avrupadaki depolarına yolluyor, depo ise mal kendinin gibi distribütör garantisine gönderiyor ve size yeni ürün yolluyorlar. Garantiye girip çıkan ürünler içime sinmez genelde ve bu şekilde değişim yapılması çok daha mutlu ediyor. Tabi bu 2 arkadaşımın (ki bilgisayar işi ile ilgilenen iki kişi bunlar) başına gelen süreçler. Çok fazla ürün alıp satan insanlar. Ben 2 tane alabildiğim için sorun çıkmadı henüz

. Benim aldığım ürünler sağlam geldi ve çok memnun kaldım ekran kartından. 3GB'lik olanından aldım fakat isterseniz 6GB da tercih edebilirsiniz.