Durmak zorunda değilsin, kimse burada seni zorla tutmuyor. İnsanlar kendi deneyimlerini yazıyor burada, senin yada bir başkasının sitede sorun yaşaması o sitenin sahtekar olduğu anlamına gelmez. Amazon sitesini düşün, kimse sorun yaşamadı mı sanıyorsun oradan. Gir şikayetvar sitesine neler neler var. Bu o site sahtekar demek midir? Aynı şekilde hepsiburadayı düşün. O siteyle ben dünya sorun yaşadım. Her sorunda hepsiburada sitesi sahtekar diye başlık mı açayım burada? Nanokatalog sorunlu bir sitedir ama evet, ben siteyi savunmuyorum. Sadece oranın çalışma şekli öyle, insanlar bunu bilerek alışveriş yapsın diye forumda dünya başlık açıldı. Üründe geç gelir, iadede. Ve bu sorunlar bu forumda sıkça dile getirilmiştir. Aynı şekilde başka sitelerde de bu sorunlar yazılmıştır hep. Buna rağmen her sorun yaşayanın site sahtekar demesi yanlış.Bunlarla aynı platformda olamamız bile yanlış. Okumadan mı yorum yapıyorlar?
Hepsi sitenin elemanları işte, forumlarda böyle sahtekarlık yaparak firma savunuyorlar. Adam yalan söylediler, 7 güne gelir stokta mevcut dediğini söylüyor. Burada olan kişiler adama küfür etmiş den bilmiyor musun diye. Akıl tutulması değil, bu açık net sitenin elemanları. Yoksa bu kadar olmaz. Adama cahil diyeni gördüm oda cevap vermiş banlamışlar büyük ihtimalle. Çünkü konu sahibi cevap yazmıyor. Tamamen komedi bir site burası.Adam bana yalan söylediler, 20 gündür karşılık alamıyorum demiş bunların dediğine bak. Bunlarla aynı platformda olamamız bile yanlış. Okumadan mı yorum yapıyorlar? yoksa hepsi çocuk mu bilemiyorum. Bu kadarına pes arkadaş
Nike yurtdışından geliyor Hollanda üzerinden gönderiliyor. Adam sana geleceği ve gideceği zamanı söylüyor zaten. Adama küfür etmişsin belli ki çok yaran var. Sitene söyle dolandırdığı 100'lerce kişinin parasını versin. Mahkeme kararıyla kapatılır yakında. Cahil dediğin adam ve diğer herkes senin cahil olduğunu söylüyor acaba burada kendine nasıl pay çıkarman gerekiyor?Nanokatalog Alışveriş Tecrübeleriniz
Merhabalar. Birkaç ay içinde kendime yeni bir sistem toplayacağım. Gördüğüm kadarıyla genellikle fiyatlar TR fiyatına göre çok daha iyi durumda Nanokatalog tarafında. Acaba yaptığınız alışverişlerden memnun kaldınız mı ya da yaptığınız işlemlerde aldığınız geri bildirim nasıldı...www.technopat.net Nanokatalog tedarik sorunu
Nanokatalog sitesinden R5 2600 işlemci ve MSI B450M Gaming Plus anakart aldım. Ürünleri sipariş ederken stokta var gözüküyordu. Siparişi verdim fakat tedarik sürecinde gözüküyor. Sipariş ettikten sonra araştırma yaptığımda ise ürünlerin gelmediği,stoklar için tedarik edilmediği tarzı şikayetlere...www.technopat.net Nanokatalog Tedarik Süreci
Selamlar, bir çok kişinin dert yandığı bir konu. Arkadaşlar bu siteden alışveriş yaparken 2 dakikanızı ayırıp lütfen stok kontrolü yaptırın. Sonra ürün elime 30 gün ulaşmadı diye konular açılıyor burada. Madem o kadar beklemeyeceksin, neden balıklama atlar gibi alışveriş yapıyorsun? Adamlar ne...www.technopat.net
Bunlar sadece birkaçı. Sadece 1 dakikada bulduğum site hakkında konular. 1 Dakikalık yaptığım araştırma, ürünler geç geliyormuş. Malesef cahil insanlar var firmada yanlış bilgilendirme yapabiliyorlar, tıpki onlarda sizin gibi o yüzden çokta sinirlenmeyin
Nike sitesinden iade aldım defalarca hepsi 2 haftayı buldu, Nike'da bir konu açıp sallayım dur
Bu siteye girerek zamanını heba etme. Bunlar kendilerine mahalle kurmuşlar orada tesbih sallıyorlar işte. Kulaklık konusu açarsın adam konuyu Marx ve ırkçılığa bağlar, dolandırıldım dersin sana küfür eder banlarlar.Haklısın dostum cidden, geçenlerde Rampage markası hakkında konu açıldı herkes kötülüyor bende moderatörle çelişen bir yorum atmıştım moderatörün cevabı "size rampage marka kulaklıkla mutluluklar dilerim..." şeklinde bi mesajdı. İlla ki kendi dedikleri doğru olacak, başkasının dediği umurlarında değil. Her şeyi çok biliyorlarmış gibi.
Sen de diğerleri gibi akıl tutulması yaşıyorsun. Adam demiş ki; stokta ve 7 güne teslim edileceğini söylediler. Siz şaka mısınız yaDurmak zorunda değilsin, kimse burada seni zorla tutmuyor. İnsanlar kendi deneyimlerini yazıyor burada, senin yada bir başkasının sitede sorun yaşaması o sitenin sahtekar olduğu anlamına gelmez. Amazon sitesini düşün, kimse sorun yaşamadı mı sanıyorsun oradan. Gir şikayetvar sitesine neler neler var. Bu o site sahtekar demek midir? Aynı şekilde hepsiburadayı düşün. O siteyle ben dünya sorun yaşadım. Her sorunda hepsiburada sitesi sahtekar diye başlık mı açayım burada? Nanokatalog sorunlu bir sitedir ama evet, ben siteyi savunmuyorum. Sadece oranın çalışma şekli öyle, insanlar bunu bilerek alışveriş yapsın diye forumda dünya başlık açıldı. Üründe geç gelir, iadede. Ve bu sorunlar bu forumda sıkça dile getirilmiştir. Aynı şekilde başka sitelerde de bu sorunlar yazılmıştır hep. Buna rağmen her sorun yaşayanın site sahtekar demesi yanlış.
Kimsenin parası o sitede kalmamıştır. Geçte olsa iadeler yapılıyor. Ben bir alışverişimde 35 gün bekledim. Geldi mi geldi. Bir iadem içinde neredeyse 18 gün bekledim o da geldi. Kısacası üründe iade de geçte olsa geliyor. Her zaman dediğim gibi, aceleniz varsa Nanokatalog sitesini kullanmayın. Çözüm bu kadar basit.
Anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım. Çalışma şekillerinden zaten dürüst olmadıklarını, sözlerine güven olmayacağını anlarsın diye düşünmüştüm.Adamı dinleyen yok herkes hakaret etmiş. Adam diyor ki aradım konuştum bana stokta var dediler. Ama gelmedi bu yüzünden iptal ettim. Ve paramı iade etmiyorlar. Siz hala çalışma şekli bu diyorsunuz. Hadi aklınız tutulmuş anlamıyorsunuz eyvallah ama 15 gün iade yatırmayan firmaya ne hakla savunuyorsunuz. Komedi resmen, yorumları okurken utandım. Akıl tutulması böyle birşey.
Ürünü bulamamıştır, erken gelsin istemiştir. Yabancı site deneyimi yoktur? cümlemiz anlamsız.
Belli ki nanokatalog çalışanısın. Sana sadece gülüyorum. 38 gündür paramı iade etmediler.Paramı iade et. İnsanları tanışmadan eleştirenlere acıyorum. Şikayet var sitesine gir, Yusuf diye arat.
38 gün oldu paramı vermediler. Banada aynısını söyle.
Hepsi derken kim? İsim verin lütfen ya da gerçekliği olmayan yorum yapmayın. Başka konuları da buraya taşımayın lütfen.Hepsi sitenin elemanları işte, forumlarda böyle sahtekarlık yaparak firma savunuyorlar.
Canlı destekten soruyorsun yine yalan konuşuyorlar. Neyse zaten konu ve sonuç ortada. İbret almak isteyenler alır geriside bizi ilgilendirmez.Beni de 26 gün beklettiler. Stokta var gözüküyordu. Sonra arayınca yok diyorlar. O zaman neden var gösteriyorsun. Bi arkadaşın dediği gibi parayı işletiyorlar sanırım. Öncesinde aramayınca suç bizde mi oluyor. Para iademi 3 günde yaptılar. Memnun olan olur ben okur geçerim. Benim en mağdur olduğum site. Sinirli olmanı da doğal karşılıyorum. Umarım sorunun kısa zamanda hallolur.
Canlı destekten soruyorsun yine yalan konuşuyorlar. Neyse zaten konu ve sonuç ortada. İbret almak isteyenler alır geriside bizi ilgilendirmez. Bana 10 gün önce paranız iade edildi denildi ama hala kartıma iade olan para yok. Bankayı arıyorum size yalan söylemişler diyor. Onları savunanda onlar zaten, bunlar komple yalancı. Kartımın limiti az başka bir şey alacağım ama alamıyorum bunların yüzünden. 1 aydır para bekliyoruz.Beni de 26 gün beklettiler. Stokta var gözüküyordu. Sonra arayınca yok diyorlar. O zaman neden var gösteriyorsun. Bi arkadaşın dediği gibi parayı işletiyorlar sanırım. Öncesinde aramayınca suç bizde mi oluyor. Para iademi 3 günde yaptılar. Memnun olan olur ben okur geçerim. Benim en mağdur olduğum site. Sinirli olmanı da doğal karşılıyorum. Umarım sorunun kısa zamanda hallolur.