Nanokatalog parayı iade etmiyor ve yalan söylüyor

Ben de katılıyorum, AORUS XTREME anakart sipariş vermiştim 25 gün oldu tedarik edilmedi, iptal ettim gittim vatandan AORUS MASTER aldım onun yerine. İptal etmemin ardından bırakın iadeyi, daha iptal etmem bile onaylanmadı, iptal etmenin onayı mı olur yahu? Yaklaşık 2 hafta sonunda iptalim onaylandı ve 1 ayda iade tamamlandı, bankaya yatmasını vs. hesaba katmıyorum bile. Oradan hayatta bir şey almam bundan sonra.

Hepsi sitenin elemanları işte, forumlarda böyle sahtekarlık yaparak firma savunuyorlar. Adam yalan söylediler, 7 güne gelir stokta mevcut denildiğini söylüyor. Burada olan kişiler adama küfür etmiş sen bilmiyor musun orası geç gönderiyor diye. Akıl tutulması değil, bu açık net sitenin elemanları. Yoksa bu kadar olmaz. Adama cahil diyeni gördüm oda cevap vermiş banlamışlar büyük ihtimalle. Çünkü konu sahibi cevap yazmıyor. Tamamen komedi bir site burası. Adam bana yalan söylediler, 20 gündür karşılık alamıyorum demiş bunların dediğine bak. Bunlarla aynı platformda olamamız bile yanlış. Okumadan mı yorum yapıyorlar? yoksa hepsi çocuk mu bilemiyorum. Bu kadarına pes arkadaş

Son düzenleme:
Bunlarla aynı platformda olamamız bile yanlış. Okumadan mı yorum yapıyorlar?
Durmak zorunda değilsin, kimse burada seni zorla tutmuyor. İnsanlar kendi deneyimlerini yazıyor burada, senin yada bir başkasının sitede sorun yaşaması o sitenin sahtekar olduğu anlamına gelmez. Amazon sitesini düşün, kimse sorun yaşamadı mı sanıyorsun oradan. Gir şikayetvar sitesine neler neler var. Bu o site sahtekar demek midir? Aynı şekilde hepsiburadayı düşün. O siteyle ben dünya sorun yaşadım. Her sorunda hepsiburada sitesi sahtekar diye başlık mı açayım burada? Nanokatalog sorunlu bir sitedir ama evet, ben siteyi savunmuyorum. Sadece oranın çalışma şekli öyle, insanlar bunu bilerek alışveriş yapsın diye forumda dünya başlık açıldı. Üründe geç gelir, iadede. Ve bu sorunlar bu forumda sıkça dile getirilmiştir. Aynı şekilde başka sitelerde de bu sorunlar yazılmıştır hep. Buna rağmen her sorun yaşayanın site sahtekar demesi yanlış.
Kimsenin parası o sitede kalmamıştır. Geçte olsa iadeler yapılıyor. Ben bir alışverişimde 35 gün bekledim. Geldi mi geldi. Bir iadem içinde neredeyse 18 gün bekledim o da geldi. Kısacası üründe iade de geçte olsa geliyor. Her zaman dediğim gibi, aceleniz varsa Nanokatalog sitesini kullanmayın. Çözüm bu kadar basit.

Haklısın dostum cidden, geçenlerde Rampage markası hakkında konu açıldı herkes kötülüyor bende moderatörle çelişen bir yorum atmıştım moderatörün cevabı "size rampage marka kulaklıkla mutluluklar dilerim..." şeklinde bi mesajdı. İlla ki kendi dedikleri doğru olacak, başkasının dediği umurlarında değil. Her şeyi çok biliyorlarmış gibi.

Nike yurtdışından geliyor Hollanda üzerinden gönderiliyor. Adam sana geleceği ve gideceği zamanı söylüyor zaten. Adama küfür etmişsin belli ki çok yaran var. Sitene söyle dolandırdığı 100'lerce kişinin parasını versin. Mahkeme kararıyla kapatılır yakında. Cahil dediğin adam ve diğer herkes senin cahil olduğunu söylüyor acaba burada kendine nasıl pay çıkarman gerekiyor? 2 ay oalcak, 2 ay.
Bu siteye girerek zamanını heba etme. Bunlar kendilerine mahalle kurmuşlar orada tesbih sallıyorlar işte. Kulaklık konusu açarsın adam konuyu Marx ve ırkçılığa bağlar, dolandırıldım dersin sana küfür eder banlarlar.
Sen de diğerleri gibi akıl tutulması yaşıyorsun. Adam demiş ki; stokta ve 7 güne teslim edileceğini söylediler. Siz şaka mısınız ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım. Çalışma şekillerinden zaten dürüst olmadıklarını, sözlerine güven olmayacağını anlarsın diye düşünmüştüm.
Ben kimseye hakaret etmedim ama sen aklın tutulmuş derken hakaret ediyorsun.
Kimin aklının tutulduğu ortada.
Stokta var demeleri olayda görüldüğü gibi bir anlam ifade etmiyor.
Bu tür insanlardan alış veriş yapanlar bunları bilerek yapmalı.

Saçma sapan yorumlar yapıp insanı germeyin. Nanokatolog ile en ufak bir alakam yok.

Ben firmayı mı savundum? Arkadaşım sen iyi misin ?

Not: bir süre daha oyaladıktan sonra parayı iade ederler.

Son düzenleme:
Hepsi sitenin elemanları işte, forumlarda böyle sahtekarlık yaparak firma savunuyorlar.
Hepsi derken kim? İsim verin lütfen ya da gerçekliği olmayan yorum yapmayın. Başka konuları da buraya taşımayın lütfen.

Ben zaten konu sahibinin neden yanlış düşündüğünü açıklamıştım. Onun dışında firmayı ölene kadar savunmak ya da sevmeyenleri aşağılamak gibi bir amacım yok.

Beni de 26 gün beklettiler. Stokta var gözüküyordu. Sonra arayınca yok diyorlar. O zaman neden var gösteriyorsun. Bi arkadaşın dediği gibi parayı işletiyorlar sanırım. Öncesinde aramayınca suç bizde mi oluyor. Para iademi 3 günde yaptılar. Memnun olan olur ben okur geçerim. Benim en mağdur olduğum site. Sinirli olmanı da doğal karşılıyorum. Umarım sorunun kısa zamanda hallolur.

Canlı destekten soruyorsun yine yalan konuşuyorlar. Neyse zaten konu ve sonuç ortada. İbret almak isteyenler alır geriside bizi ilgilendirmez.
Canlı destekten soruyorsun yine yalan konuşuyorlar. Neyse zaten konu ve sonuç ortada. İbret almak isteyenler alır geriside bizi ilgilendirmez. Bana 10 gün önce paranız iade edildi denildi ama hala kartıma iade olan para yok. Bankayı arıyorum size yalan söylemişler diyor. Onları savunanda onlar zaten, bunlar komple yalancı. Kartımın limiti az başka bir şey alacağım ama alamıyorum bunların yüzünden. 1 aydır para bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…