Nanokatalog'dan alınan anakart BIOS'ları güncel mi?

Fabrikasyon güncelse, günceldir. Kendilerinin güncelleyeceğini düşünmüyorum. Burada da teknik destek alamazsınız servislerden.

Nanokatalog'dan alttaki anakarti alacağım. Tek merak ettim şey, BIOS güncel mi geliyor? Aydan aya parça topladığım için test edemeyecegim.
Nanokatalogu hiç önermiyorum. Ürün ne zaman gelir veya kaç güne elinde olur sorularıma bile cevap alamadım. Çünkü firmaya ulaşamıyorsunuz. Bir de anakart alıp onlara ulaşamayıp güncelleştirme riskine girmek? Hayır teşekkürler.

Eğer fabrikadan güncel çıkıyorsa günceldir. Aksi takdirde servise götürüp güncelletebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım.

Nanokatalogu hiç önermiyorum. Ürün ne zaman gelir veya kaç güne elinde olur sorularıma bile cevap alamadım. Çünkü firmaya ulaşamıyorsunuz. Bir de anakart alıp onlara ulaşamayıp güncelleştirme riskine girmek? Hayır teşekkürler.
Apu sistem topladığım için link deki Anakart hem diğer sitelere göre ucuz teknobiyotik den alabilirim ama a320 2 ram slotu var ondan Nanokatalogu seçtim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı