NanoKatalog'dan Bilgisayar Toplama

Shory

Kilopat
Daha fazla  
NanoKatalog üzerinden bilgisayar toplayan var mı? Varsa önerir misiniz? ve NanoKatalog'dan bilgisayar toplanmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını aldım alırken telefon ile stokta olup olmadığını yoksa maksimum kaç gün içinde gelebileceğini öğren. Ben aradım stokta yok dediler 15-20 gün süreceğini söylediler. Açıkcası acelem yoktu 17 18. gün geldi elime memnunum ilgileniyorlar gayet güzel işledi süreç tavsiye ediyoru.

Alışveriş yapmadım, hakkında ki bir çok şikayeti farklı yerlerden detaylı okumam büyük etken bunda. Birçok arkadaş stok sorarsanız beklemezsiniz şeklinde yorumlar yapıyor. Mutlaka ellerinde olan ürünler için bu geçerli fakat okuduğum bir çok şikayette ellerinde olmayan ürünler içinde stok dedikleri ve alışveriş bir kere gerçekleştikten sonra çok rahat tavırlar ile müşteriyi oyaladıkları yönünde bilgiler aldım. Hatta uzun bekleme sürelerinden sonra ellerinde var olduğunu söyledikleri ürün için temin edemiyoruz diyerek para iadesi yaptıklarını fakat kur değiştiği için müşterinin öyle veya böyle mağdur olduğunu okudum.
Bu şikayetler ne kadar gerçeği yansıtır ne kadarı doğru ne kadarı abartıdır bilemiyorum fakat durduk yere kimse de kimseye böylesi serzenişte bulunmaz.
Söylediğim gibi ben alışveriş yapmadım ne desem yalan fakat şikayetlerden yola çıkarak ticaret anlayışlarının çok ahlaklı olmadığı kanısına vardım, bu benim kişisel görüşüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı