Nanokatolog'dan GTX 1060 Almak

Onu tam bilmiyorum ama müşteri hizmetleri cevap veriyor diye biliyorum. Kargo parasını da büyük ihtimalle anlaşmalı kargo şirketi karşılar. Garanti gerektiren durum için de müşteri hizmetlerine danışacaksın önce onlar sana söyler zaten gerekenleri.

MSI modelinin fiyatı artmış bu stokta olduğunu gösterir mi?(Kur bazlı bir artma olmuş.)

MSI modelinin fiyatı artmış bu stokta olduğunu gösterir mi?(Kur bazlı bir artma olmuş.)
Hocam nanokatalog da garanti sıkıntısı olarak sadece bekletilirsin. Ürünleri direk yurtdışından getiriyorlar ve süreç yurt içi distrübitörü kadar kısa olmuyor. Onun dışında sattıkları ürünün arkasındalar bir sıkıntı sorunda hallederler fakat dediğim gibi beklersin senin için beklemek sıkıntı değilse hiç düşünmeden alabilirsin.

Beklemek sorun da mesela TR içi aldığım ayakkabının 16 gündür kargolanmasını bekliyorum ne kadar sorun da olsa alıştırdılar zamanla ...

Beklemek sorun da mesela TR içi aldığım ayakkabının 16 gündür kargolanmasını bekliyorum ne kadar sorun da olsa alıştırdılar zamanla ...
O zaman bir problemin olmaz merak etme. En ufak bir sorunda arkadaş yukarda yerlerini belirtmiş direk gidebilirsin oraya. Sadece bulk yazan ürünlerden kaçın genelde kutusuz olur onlar ucuzdan koyarlar.

O zaman bir problemin olmaz merak etme. En ufak bir sorunda arkadaş yukarda yerlerini belirtmiş direk gidebilirsin oraya. Sadece bulk yazan ürünlerden kaçın genelde kutusuz olur onlar ucuzdan koyarlar.
Denizli'de oturuyorum yoksa sorun olmaz da işte şehirden kayıp var biraz. Ama alacağım gibi ya 200 Lira 200 Lira'dır.

Denizli'de oturuyorum yoksa sorun olmaz da işte şehirden kayıp var biraz. Ama alacağım gibi ya 200 Lira 200 Lira'dır.
Günümüzde bu tarz ürünlerde ne ucuzsa ona yönelcen 10 lira 10 liradır. Şuan en ucuz bulabileceğin platform orası yakın zamanda bir KDV indirimi ve ya bir kampanya tarzı bir şey yapılmaz ise.

Günümüzde bu tarz ürünlerde ne ucuzsa ona yönelcen 10 lira 10 liradır. Şuan en ucuz bulabileceğin platform orası yakın zamanda bir KDV indirimi ve ya bir kampanya tarzı bir şey yapılmaz ise.
Bazı kaynaklardan aldığım bilgiye göre fiyat artışı gelecekmiş. İndirim hayal ancak birkaç teknoloji sitesi bindirme-indirme yapacak diyor. Yarı yarıya güvenilir bir kaynağa göre.

N

Nerede sorgulatabilirim stok durumunu?

Mesela neler aldınız garantilik bir durum yaşadınız mı?

Gtx1050ti almıştık bir tanıdığıma anakart işlemci hdd falanda aldık hiç bir sıkıntı olmadı. Zaten şöyle bir şey var sen msi Asus falan alırsan o markaların zaten kendi garantileri var nanokatalog a yazmadan da direk msi ile veya Asus ile görüşürsen ürününü garantiye yollayabilirsin. Çok fazla pc topluyorum msi da garantilik bir olay gelmedi başıma henüz ama Asus da monitörlerde garantilik problem yaşamıştım direk Asus ile görüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…