Nanokatolog'dan kasa alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Sharkoon Pure Steel kasasının beyaz modeli TR'de yok sanırım. Sadece nanokatolog tedarik ediyor. Onlarda 5-7 iş günü içerisinde tedarik edileceğini yazmışlar. Sizce güvenilip alınır mı yoksa TR satışı olan bir yerden mi alayım. Duyduğuma göre geç gelebiliyormuş ürünler ve ben de beklemek istemiyorum. Zira kasamı satacağım yakın zamanda. Alışveriş yapanların bazıları memnun bazıları değil. Kararsızım açıkçası.
Hayırlı cumalar bu arada. :)

Merhaba hocam, ben 30.07.2019 tarihinde Cooler Master H500M kasa sipariş verdim. Normalde bugün Türkiye stoklarına girip bana bayramdan sonra teslim olacak şekilde kargolayacaklarını söylemişlerdi lakin sevkiyatları yetişmemiş, bayramdan sonra 15 veya 16 Ağustos gibi bana kargolayacaklarını söylediler. Sizin alacağınız kasanın tutarı ne kadar hiç bakmadım ama şu anda benim satın aldığım kasada çok iyi indirim var. Beklerim derseniz iyi ama beklemek sorun oluyorsa bir şey diyemeyeceğim.

Merhaba hocam, ben 30.07.2019 tarihinde Cooler Master H500M kasa sipariş verdim. Normalde bugün Türkiye stoklarına girip bana bayramdan sonra teslim olacak şekilde kargolayacaklarını söylemişlerdi lakin sevkiyatları yetişmemiş, bayramdan sonra 15 veya 16 Ağustos gibi bana kargolayacaklarını söylediler. Sizin alacağınız kasanın tutarı ne kadar hiç bakmadım ama şu anda benim satın aldığım kasada çok iyi indirim var. Beklerim derseniz iyi ama beklemek sorun oluyorsa bir şey diyemeyeceğim.
Sisteminize göre çok fazla kaçmamış mı o kasa.

Hocam nanokatalogdan hiçbir şey alınmaz. Türkiyede olmayan bir ürünü bilerek sipariş ettim. 7 gün içerisinde kargoda dediler 1 ayda gelmedi. İptal ettim para da 1 ay sonra yatırılıdı, ısrar ettim o kadar diye. Oradan alışveriş yapmanızı önermem.

Nano da sipariş verdiğin ürünlerin %90'ı ellerinde yok. Yurt dışından sipariş ediyorlar seni bi 20 güne yakın bekletiyorlar. Ama nano'dan birşey almanı tavsiye etmem.
Ben 1.5 yıl önce Phanteks kasa almıştım onlardan getirtene kadar canım çıkmıştı...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı