Nanominer Ethereum share denied hataları

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
2-3 gündür nanominer ile Ethereum madenciliği yapıyorum. İlk zamanlar çok görmüyordum ama son zamanlarda kırmızı olan share denied yazılarını sık görmeye başladım. Bu neden oluyor? Bazı yerlerde fazla overclock yapıldığından yazıyor biraz kıstım Memory clock u ama yine çıkıyor. Ekran kartı RTX 3070 Palit gaminpro.

Ekran Alıntısı.PNG

asd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Core -500 pl %50 dener misiniz?

Açıp kapattım düzeldi gibi ama gece uyurken açık bırakıyorum ilgilenemediğim için yarısı boşa gidiyor sürekli kabul edilmiyor yazıyor kar düşüyor. 11.34 dolar birikti çekebilmem için en az 1 ay falan kazmam gerek acaba diyorum Binance'ye mi geçsem ödemeyi her gün yapıyormuş nanopool da ödeme limitini arttırırsa çekemem sonra sadece birkaç ay deneme için mining yapmak istiyorum. Deneme de olsa elektrik gidiyor boşuna kazmak istemem.

Bir sefer başıma geldi bu konuyu yabancı forumlarda araştırmıştım. Elde edinilen sonuç bunun sebebinin overclock ile ilgisi olmadığıydı. O an bağlanmış olduğun havuzun serverlarından kaynaklıymış. İnsanlar kaç gündür overclock ayarımla boşuna uğraşıyordum tarzı şeyler yazmış tabii İngilizcem aşırı iyi değil yüzeysel okudum sizde bir araştırın o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı