Nanopool ETH limit

EvieFrye

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Azerbaycan,Bakü
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. 2-3ay once ETH mining yapiyordum. 0.0144 ETH kazimistim. Binancepool ile Nanopool'daki ETH'mu cekebilir miyim?
Ekran kartim 2060 ve kazim miktarlari bayağı dustu. Gunluk 12 saat maksimum kazabilirim. Oyle olunca da 4 aya ancak limite ulasirim. (0.05ETH)
Bir çözümü var mi bunun?

Babam karismasa yapardim 😂🤦🏻‍♂️ 20 yashindayim bilgisayar kullanmama 12'den sonra izin vermiyor ya saka gibi.

Buna izin vermeyen dünyadaki tek baba benimki sanırdım :) başkaları da varmış :) benimki TV izlemeye bile izin vermezdi 12'den sonra. Bu arada 36 yaşındayım. Babanın izin vermemesi çok eskide kaldı.

Ne babalar varmış. 😃
Çaktırmadan yap diyeceğim de fanların gözü kör olsun, çalışıyoruz diye bağıracaklar.

Ehh-eh babam beni çocuklugumdan beri sıkıyor :( İlk laptopu'mu 1. Sinifta aldi ondan sonra hiç almadi yeni çikan oyunlara hasretle bakiyordum. İyi de okuyordum, Uni'ye girmeden PC almam dedi :D
Şükür 700 puandan 573 toplayarak girdim hayellerime kavuştum 😄
Şimdi Uni 3'e geçeceğim eylül'de :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı