Film "r" kategorisinde yani R: 17 yaş altı çocukların ancak ailelerinin ya da yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği filmlerdir. diye sınıflandırmışlar. En son 2012'de falan sormuşlardı bana yaşımı herhalde artık yaş soran kaldı mı bilmiyorum genelde çoğu kişi parayı ver geç diye bakıyor.
Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdim Küçükken az yapmadık.
Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdim küçükken az yapmadık.
Film "r" kategorisinde yani r: 17 yaş altı çocukların ancak ailelerinin ya da yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği filmlerdir. diye sınıflandırmışlar. En son 2012'de falan sormuşlardı bana yaşımı herhalde artık yaş soran kaldı mı bilmiyorum genelde çoğu kişi parayı ver geç diye bakıyor.
Olabilir yani, 13-14 yaşındaysanız 16+ filme alırlar ama 18+ bilmem. Gittiğiniz görevliye bağlı, ben olsam rol yapardım. Sıraya gelirken telefonla konusmus gibi anne 5 dakikaya bilet alıp geliyorum salona falan derdim küçükken az yapmadık.