Nargile çarpması nasıl önlenir?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Malumunuz yılbaşı geldi. Yaklaşık 2, 5-3 senedir nargileye sigaraya ağzımı vurmadım. Alkol vs. içmiyorum. Yılbaşı partisi de yapmadığım için gece gece bireysel olarak beni keyiflendirecek bir aktivite ararken nargile içmeyi düşündüm. Ancak dediğim gibi son 2,5 senedir garanti hiç içmedim. Şu an içersem çarpacağını biliyorum. Yani baş dönmesi olarak. Bunu nasıl önleyebilirim? Az az mı çekmeliyim, suyun içine nane tarzı mide bulantısı önleyici şeyler mi koymalıyım, tütünü mü az koymalıyım bilmiyorum. Nasıl hazırlamalıyım?

Azar azar çekebilirsin ekstra bir şey katmana gerek yok. Çok fazla çekme ufak ufak sonra kendine göre ayarlarsın.
Ağızdan nefes alınca o öksürme hissi gelmeye başladı bayağıdan beri içmiyormuşum be. Ufak ufak çekip arada su içiyorum. Bakalım zararı olacak mı.

Ağızdan nefes alınca o öksürme hissi gelmeye başladı bayağıdan beri içmiyormuşum be. Ufak ufak çekip arada su içiyorum. Bakalım zararı olacak mı.

Olmaz bence ilk başta ağır gelir ama sonra alışırsın. Bende mesela bayadır nargile içmiyorum. Muhtemelen içersem bana da aynısı olacak. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı