Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #11 Buhar olmadığından bir şey olmaz. Sadece duman, sigarayla aynı.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 5 Haziran 2020 #12 Ve o sırada bilgisayar otomatik şarkı açar: Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum...
Ve o sırada bilgisayar otomatik şarkı açar: Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum...
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #13 Kötü kokar ve çok uzun süre içersen (en az 1 yıl) yavaş yavaş çamurumsu pislikler oluşmaya başlar. AMa çalışmasına zararı var mı dersen hayır.
Kötü kokar ve çok uzun süre içersen (en az 1 yıl) yavaş yavaş çamurumsu pislikler oluşmaya başlar. AMa çalışmasına zararı var mı dersen hayır.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #14 Jira dedi: Buhar olmadığından bir şey olmaz. Sadece duman, sigarayla aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok mantıklı aydınlattın resmen, nem olmaz pc de is oluşur
Jira dedi: Buhar olmadığından bir şey olmaz. Sadece duman, sigarayla aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok mantıklı aydınlattın resmen, nem olmaz pc de is oluşur
K kajukaa Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 5 5 Haziran 2020 #15 Tortue dedi: Duman değil de buhar değil mi o? Nem oluşturmaz mı kasanın içerisinde? Genişletmek için tıkla... Tütün yanıyor içerisinde buhar değil, duman oluşturuyor.
Tortue dedi: Duman değil de buhar değil mi o? Nem oluşturmaz mı kasanın içerisinde? Genişletmek için tıkla... Tütün yanıyor içerisinde buhar değil, duman oluşturuyor.
S Süleyman1717 Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 6 5 Haziran 2020 #16 ciğere çekmiyosa sıkıntı yok
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 6 Haziran 2020 #17 Korkmaz02 dedi: Ve o sırada bilgisayar otomatik şarkı açar: Genişletmek için tıkla... Nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni ve PC mi zehirler. Ceza✍ ve azıcık megaton Bir şey olmaz. kajukaa dedi: Tütün yanıyor içerisinde buhar değil, duman oluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arada bir kasanın radyatörlerine bir film çektirin sıkıntı yoksa yolunuza devam. Markaya göre değişir elbet de PC'ler de love 66 sever bence.
Korkmaz02 dedi: Ve o sırada bilgisayar otomatik şarkı açar: Genişletmek için tıkla... Nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni ve PC mi zehirler. Ceza✍ ve azıcık megaton Bir şey olmaz. kajukaa dedi: Tütün yanıyor içerisinde buhar değil, duman oluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arada bir kasanın radyatörlerine bir film çektirin sıkıntı yoksa yolunuza devam. Markaya göre değişir elbet de PC'ler de love 66 sever bence.