Nargilede eski tat yok

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Nargilenin ilk günündeki tadını alamıyorum. İlk aldığım zaman love66 içmiştim buram buram tat alıyordum o buz nane ferahlığı tüm ciğerlerimi açıyordu. Ama bugünlerde o tattan eser kalmamış muşmula, kabak tadı gibi bir tat var.
Lüle değiştirdim sorun çözülmedi. Nargile takımım Kefo Bombus, One Nation marka kömür kullanıyorum.

Bir abinin nargilesiyle pişmiş şeftali içtik buram buram şeftali tadı ve şekerli duman geliyor. Aynı tütünü benim nargileme koyunca hiç tadı tuzu şekeri kalmıyor. İşi bilen nargilatörler yardımcı olabilir mi?

Fazla içtiğindeen ağızdaki parselasyonlar uyuşmuş. Azalt içmeyi eski tadı kazanmaya çalış.
Başka bir takımda içtiğimde tadı oldukça iyi alıyorum. Fazla içmiyorum zaten. Kafede içtiğimde de oldukça iyi tat alıyorum. Benim takımımda sorun var. Değişik bir tat veriyor. Yanık gibi bir şey ama tam yanık değil. Lüleyi de iyi dolduruyorum acemi değilim.

Belki yardıma ihtiyacı olan varsa:
Sorunu hortumu değiştirip, nargile takımını iyice bir yıkayınca düzelttim. Takımda eski kokuları gidermek için tuzlu su öneririm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı