Merhaba. Burun ameliyatı olacağım. Ama bu narkoz etkisi nedir bilgim yok. Biraz da öksürük var. Ağıza iltihaplı akıntı oluyor bende. Son çare sanırım ameliyat. Artık doktor ne söylerse o olacak. Fakat hiç narkoz etkisi görmedim daha önce. Uyanamama gibi şeyler olur mu?
Onun dozuna göre süresi var herhalde doz bittinde yavaş yavaş ayılıyorsun etrafındakileri 2'li 3'lü görüyorsun yanlış bilgi vermek istemem ama öyle düşünüyorum geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.
Adınızla size sesleniyorlar, yavaş yavaş uyanıyorsunuz. Ama uyandığınızda hâlâ narkoz etkisinde olduğunuz için kafanız yerinde olmuyor. Çift görme gibi şeyler yaşayabilirsiniz fakat korkulacak bir şey yok. Uyanırken hasta odasına götürülüyorsunuz, orada tamamen uyanıyorsunuz. En azından genelde böyle oluyor.
Merhaba. Burun ameliyatı olacağım. Ama bu narkoz etkisi nedir bilgim yok. Biraz da öksürük var. Ağıza iltihaplı akıntı oluyor bende. Son çare sanırım ameliyat. Artık doktor ne söylerse o olacak. Fakat hiç narkoz etkisi görmedim daha önce. Uyanamama gibi şeyler olur mu?
Onun dozuna göre süresi var herhalde doz bittinde yavaş yavaş ayılıyorsun etrafındakileri 2'li 3'lü görüyorsun yanlış bilgi vermek istemem ama öyle düşünüyorum geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin.
Bende bir operasyon geçirdim bu şekilde.
Narkozu verdiler. Sonra kolun falan düşmesin dediler bağladılar beni. Sonra sohbet ediyorduk bir anda gözümün önü kaydı falan bir uyandım (başta biraz bulanık gördüm bir kaç kez gözümü kapatıp açmak zorunda kaldım) asansöre doğru gidiyoruz bitti mi dedim bitti dediler.
Çok güzel bence. Hayatında çektiğin en rahat uyku "o"dur bence. Bir daha yapmalarına ikna edemedim
Sağolun arkadaşlar. Hiç olmadım açıkçası. Etkisini bilmiyorum. Benim vücudum ilaçlara karşı biraz yan etkili. Antibiyotikleri kabul ediyor mesela neredeyse hepsini diyebiliriz ama bu boğaza olan akıntı var bende o biraz şey öksürük yapıyor. Sinüzit de değil yıllardır akıyor. 2-3 yıldır.
Uyanmama gibi bir durum yok, %99 ihtimalle elbette Hayatımda 4 kez narkozlu operasyon geçirdim. (Biri sedasyondu ama olsun.) Elbette uyanıyorsun, sadece sigara vs. kullanıyor musun diye soracak anestezi teknikeri operasyondan önce. Yalan söyleme. Kendiliğinden uyanıyorsun. Uyanınca nefes alırken nefes borunun acıması normal. Narkoz etkisindeyken nefes alabilmen için entübe ediliyorsun. Boru boğazından aşağıya girdiğinden biraz huylandırır, ertesi günü geçer. Narkoz biraz da baş ağrısı yapabilir, tamamen normal. Onun dışında hiçbir sorun yok
Bende bir operasyon geçirdim bu şekilde.
Narkozu verdiler. Sonra kolun falan düşmesin dediler bağladılar beni. Sonra sohbet ediyorduk bir anda gözümün önü kaydı falan bir uyandım (başta biraz bulanık gördüm bir kaç kez gözümü kapatıp açmak zorunda kaldım) asansöre doğru gidiyoruz bitti mi dedim bitti dediler.
Çok güzel bence. Hayatında çektiğin en rahat uyku "o"dur bence. Bir daha yapmalarına ikna edemedim