K kanomizune Decapat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 9 22 Aralık 2019 #1 Steam'den bu naruto boruto striker'i aldım oyuna girdim başta bir sorun yoktu ancak 2 defa elektrik kesildi ve sonra fatal error hatasını vermeye başladı. Bunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2019
Steam'den bu naruto boruto striker'i aldım oyuna girdim başta bir sorun yoktu ancak 2 defa elektrik kesildi ve sonra fatal error hatasını vermeye başladı. Bunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #2 Steam üzerinden dosya doğrulaması yapın. Artı 0 Eksi
KS KS K kanomizune Decapat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 9 23 Aralık 2019 #3 Firehorse MK II dedi: Steam üzerinden dosya doğrulaması yapın. Genişletmek için tıkla... yaptım, ancak hala fatal error hatasını vermeye devam ediyor :/ Artı 0 Eksi
Firehorse MK II dedi: Steam üzerinden dosya doğrulaması yapın. Genişletmek için tıkla... yaptım, ancak hala fatal error hatasını vermeye devam ediyor :/
P PoyrazPehlivan00 Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 2 23 Aralık 2020 #4 Burda bulamazsın çözümü Artı 0 Eksi