Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 28 Aralık 2021 #1 Naruto'nun 143-219 arası bölümlerin filler olduğunu gördüm. Hepsini izlemek istemiyorum. İlla izlenmeli dediğiniz bölümler var mı?
Naruto'nun 143-219 arası bölümlerin filler olduğunu gördüm. Hepsini izlemek istemiyorum. İlla izlenmeli dediğiniz bölümler var mı?
T ttt1434 Femtopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 16 28 Aralık 2021 #2 Shippuden diyorsanız sadece sonlara doğru olan filleri önemli gerisini izlemenize gerek yok.
Kyuasra Picopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 456 Çözümler 2 28 Aralık 2021 #3 ttt1434 dedi: Shippuden diyorsanız sonlara doğru olan filleri önemli gerisini izlemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yok hocam direk Naruto. ttt1434 dedi: Shippuden diyorsanız sadece sonlara doğru olan filleri önemli gerisini izlemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada Naruto bitti şu an şey soracağım shippudende Naruto'nun baryon gibi modlara girdiği bölüm yok değil mi? Son düzenleme: 28 Aralık 2021
ttt1434 dedi: Shippuden diyorsanız sonlara doğru olan filleri önemli gerisini izlemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yok hocam direk Naruto. ttt1434 dedi: Shippuden diyorsanız sadece sonlara doğru olan filleri önemli gerisini izlemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada Naruto bitti şu an şey soracağım shippudende Naruto'nun baryon gibi modlara girdiği bölüm yok değil mi?
T ttt1434 Femtopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 16 31 Aralık 2021 #4 Kyuasra dedi: Yok hocam direk Naruto. Bu arada Naruto bitti şu an şey soracağım shippudende Naruto'nun baryon gibi modlara girdiği bölüm yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bayron mod galiba borutoda 180. bölümden sonralarda pek emin değilim. Dediğim gibi shippudende bayron mod yok ama ilk modları var adı kcm olması lazım. Son düzenleme: 31 Aralık 2021
Kyuasra dedi: Yok hocam direk Naruto. Bu arada Naruto bitti şu an şey soracağım shippudende Naruto'nun baryon gibi modlara girdiği bölüm yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bayron mod galiba borutoda 180. bölümden sonralarda pek emin değilim. Dediğim gibi shippudende bayron mod yok ama ilk modları var adı kcm olması lazım.
X Xaimber Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 130 2 Ocak 2022 #5 Kyuasra dedi: Yok hocam direk Naruto. Bu arada Naruto bitti şu an şey soracağım shippudende Naruto'nun baryon gibi modlara girdiği bölüm yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Shippuden'de baryon yok ama sage ve kcm var onlar da sage 150 civarlarında kcm ise 350 civarlarında sanırsam
Kyuasra dedi: Yok hocam direk Naruto. Bu arada Naruto bitti şu an şey soracağım shippudende Naruto'nun baryon gibi modlara girdiği bölüm yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Shippuden'de baryon yok ama sage ve kcm var onlar da sage 150 civarlarında kcm ise 350 civarlarında sanırsam