Naruto izleme sıralaması nasıl olmalı?

Dostlar bunun sıralaması nasıl? Baktım biraz da kimisi 3 isim vermiş sırayla böyle böyle izle demiş. Kimisi 135'e kadar izle sonra fill mi ne varmış onlar başlıyor demiş bazıları önemli bazılarını izle demiş. Fill ne onu bile anlamadım daha. Bana izleme sıralamasını atarsanız makbule geçer. Hikayeyi etkileyecek şeyleri izlemeyi tercih ederim. Sanırım bazı filmler hikayeyi etkilemiyormuş.

1. Episodes 1 to 101.
  2. Naruto the movie: Ninja Clash'in the land of snow
  3. Episodes 102 to 160.
  4. Naruto the movie: Legend of the stone of gelel
  5. Episodes 161 to 196.
  6. Naruto the movie: Guardians of the crescent moon kingdom
  7. Episodes 197 to 220 bunlar Naruto'nun en iyi izleme sırasıdır.
  8. ----------------------------------------------------------------------------------------------
  9. Episode 26.
  10. Episode 97.
  11. Episodes 102–106
  12. Episodes 137–140
  13. Episodes 143–219 bunlar ise fillerlar. (Naruto: Shippuden'i kapsamıyor)
  14. ----------------------------------------------------------------------------------------------
  15. Episodes 1 to 23.
  16. Naruto: Shippuden the Movie
  17. Episodes 24 to 70.
  18. Naruto: Shippuden the Movie: Bonds
  19. Episodes 71 to 121.
  20. Naruto: Shippuden the Movie: Inheritors of the Will of Fire
  21. Episodes 122 to 169.
  22. Naruto: Shippuden the Movie: The Lost Tower
  23. Episodes 170 to 221.
  24. Naruto: Shippuden the Movie: Blood Prison
  25. Episodes 222 to 271.
  26. Naruto: Shippuden the Movie: Road to Ninja
  27. Episodes 272 to 493.
  28. The Last: Naruto the Movie
  29. Episodes 494 to 500 Bunlar ise Naruto: Shippuden'i en iyi izleme sırasıdır.
  30. ---------------------------------------------------------------------------------------------
  31. Episodes 57–70
  32. Episode 91.
  33. Episodes 94–111
  34. Episodes 144–151
  35. Episodes 170–171
  36. Episode 177.
  37. Episodes 182–196
  38. Episodes 223–242
  39. Episodes 257–260
  40. Episode 271.
  41. Episodes 279–281
  42. Episodes 284–295
  43. Episodes 303–310 bunlar ise shippuden filler bölümlerdir.

Sıralaması basit yayınlanma tarihine göre izlerseniz bir sorun olmaz, narutodan başlarsınız, filler mangada olmayan (doldurma) bölümler oluyor yani hikayeden bağımsızlar. Genelde anime mangaya yetişirse arayı açmak için yapıyorlar. Yani vaktiniz varsa izleyebilirsiniz ama atlarsanız bir sorun olmaz. İşin komik yani yanlış bilmiyorsam detective conan kadar olmasa da filleri en çok olan serilerden, insanı çıldırtır yani.

Merhaba izleme sırası yok aslında yani çıkış sırasına göre izlesen yeter. İlk önce classic Naruto'yu izle 200 bölüm olanı sonra Shippuden'i izle 500 bölüm olanı en son da the last Naruto movie var onu izleyip seriyi bitirebilirsin. Geriye kalan filmleri izlemek zorunda değilsin ki çoğu sıkıcı zaten önermiyorum. Bu arada fillerları atlayarak izlemeyi unutma.

Çok basit aslında. İlk olarak bunu izleyeceksin, ilk çıkışlı olanı. Ardından bunu bitirince Shippuuden'e geçeceksin. Filmleri komple seriyi bitirince izlemeni öneririm. Yoksa birisinin üstte yazdığı gibi sıralama çorba olur. Yok şu bölümden sonra şu filmi izle vs. gerek yok. Bunlar bitince de Boruto'ya geçersin. Biraz beklentini düşük tutmanı öneririm. İzlemesen de olur da, hani belki hoşuna gider izlersin diye yazıyorum.

Filler için bu siteyi kullanabilirsin. Kırmızı olan bölümleri izlemene gerek yok.

İngilizcen varsa nyaadan yellow flash Naruto diye aratıp indir onu izle. Fillerla millırla uğraşmazsın. Sonra da filmleri izlersin.

Türkçe olarak var ki, sanki dediğiniz sürümde açılış kapanış şarkıları kesilmişti veya ben yanlış hatırlıyorum.

Türkçe olarak var ki, sanki dediğiniz sürümde açılış kapanış şarkıları kesilmişti veya ben yanlış hatırlıyorum.
Yanlış hatırlıyorsun bahsettiğim sürüm tamamen filler çıkarılmış yer yer 2 3 bölümün tek bölüm yapıldığı bi sürüm. Bu sürümün Türkçesi yok.

Yanlış hatırlıyorsun bahsettiğim sürüm tamamen filler çıkarılmış yer yer 2 3 bölümün tek bölüm yapıldığı bi sürüm. Bu sürümün Türkçesi yok.
Olabilir ama altyazı olacaktı ben öyle izlemiştim zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…