Dostlar bunun sıralaması nasıl? Baktım biraz da kimisi 3 isim vermiş sırayla böyle böyle izle demiş. Kimisi 135'e kadar izle sonra fill mi ne varmış onlar başlıyor demiş bazıları önemli bazılarını izle demiş. Fill ne onu bile anlamadım daha. Bana izleme sıralamasını atarsanız makbule geçer. Hikayeyi etkileyecek şeyleri izlemeyi tercih ederim. Sanırım bazı filmler hikayeyi etkilemiyormuş.
Dostlar bunun sıralaması nasıl? Baktım biraz da kimisi 3 isim vermiş sırayla böyle böyle izle demiş. Kimisi 135'e kadar izle sonra fill mi ne varmış onlar başlıyor demiş bazıları önemli bazılarını izle demiş. Fill ne onu bile anlamadım daha. Bana izleme sıralamasını atarsanız makbule geçer. Hikayeyi etkileyecek şeyleri izlemeyi tercih ederim. Sanırım bazı filmler hikayeyi etkilemiyormuş.
Sıralaması basit yayınlanma tarihine göre izlerseniz bir sorun olmaz, narutodan başlarsınız, filler mangada olmayan (doldurma) bölümler oluyor yani hikayeden bağımsızlar. Genelde anime mangaya yetişirse arayı açmak için yapıyorlar. Yani vaktiniz varsa izleyebilirsiniz ama atlarsanız bir sorun olmaz. İşin komik yani yanlış bilmiyorsam detective conan kadar olmasa da filleri en çok olan serilerden, insanı çıldırtır yani.
Merhaba izleme sırası yok aslında yani çıkış sırasına göre izlesen yeter. İlk önce classic Naruto'yu izle 200 bölüm olanı sonra Shippuden'i izle 500 bölüm olanı en son da the last Naruto movie var onu izleyip seriyi bitirebilirsin. Geriye kalan filmleri izlemek zorunda değilsin ki çoğu sıkıcı zaten önermiyorum. Bu arada fillerları atlayarak izlemeyi unutma.
Çok basit aslında. İlk olarak bunu izleyeceksin, ilk çıkışlı olanı. Ardından bunu bitirince Shippuuden'e geçeceksin. Filmleri komple seriyi bitirince izlemeni öneririm. Yoksa birisinin üstte yazdığı gibi sıralama çorba olur. Yok şu bölümden sonra şu filmi izle vs. gerek yok. Bunlar bitince de Boruto'ya geçersin. Biraz beklentini düşük tutmanı öneririm. İzlemesen de olur da, hani belki hoşuna gider izlersin diye yazıyorum.
Filler için bu siteyi kullanabilirsin. Kırmızı olan bölümleri izlemene gerek yok.
Naruto Uzumaki is a young ninja rejected by his village for having the Nine-Tailed beast sealed within him. Naruto works toward his dreams of becoming the leader of the village called the Hokage and having the respect of the other villagers.